amazonun iadede sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama emin olmak için araştır tabii ki. monitörlere gelicek olursakta bencede ktc almak daha mantıklı olur fakat forumda o monitör hakkında birkaç şikayet görmüştüm onlara da bi bak kronik olup olmadığına emin ol kafan rahat olsun.İkisinide Amazondan Almam lazım çünkü taksit seçeneği yok kendi sitesinde
KTC 12.000
AOC 12.400 Fiyat olarak
Hangisini tercih etmeliyim ktc daha ozellıklı ama olu pixel sorunu oldugunu ve ıade zor oldugunu gordum
valla kronıkmı degılmı bılmıyorum rengını falan cok oven eden oldu ama bılemıyorumamazonun iadede sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama emin olmak için araştır tabii ki. monitörlere gelicek olursakta bencede ktc almak daha mantıklı olur fakat forumda o monitör hakkında birkaç şikayet görmüştüm onlara da bi bak kronik olup olmadığına emin ol kafan rahat olsun.
alırsanda daha uygun diye incehesaptan alma 5 ölü piksel çıkmasına rağmen iade alamamıştı bi forumdaşvalla kronıkmı degılmı bılmıyorum rengını falan cok oven eden oldu ama bılemıyorum
aynen amazondan falan alıccam zaten ıncehesapta taksit yokalırsanda daha uygun diye incehesaptan alma 5 ölü piksel çıkmasına rağmen iade alamamıştı bi forumdaş