- Bütçe
- 1000
Fanlı soğutucu almak istiyorum Asus Tuf Gaming F16 16 inç laptop kullanıyorum ses düzeyi mümkün ise az olması önemli soğutma performansı da iyi olmalı 500 - 1000 TL civarı verebilirim duruma göre bütçede arttırma yaparım
Yüksek ayarlarda sesli çalışıyormuş mümkünse sesli olmayan var mıdır yüksek ayarlara çıkarıncaJuo Odin RGB Işıklı Gaming 2200RPM Çift Fan LED Display Laptop Notebook Soğutucu Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Juo Odin RGB Işıklı Gaming 2200RPM Çift Fan LED Display Laptop Notebook Soğutucu Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Performans için en yüksek ayara almak gerekli ona rağmen sessiz çalışan var mıdırZalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Zalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam buna bir bakın o zaman sessiz çalıştığı söylüyorlar zalmanda güzel markadır
Biraz bütçe artılabilirsen Razer Soğutucu amazonda indirimde.Fanlı soğutucu almak istiyorum Asus Tuf Gaming F16 16 inç laptop kullanıyorum ses düzeyi mümkün ise az olması önemli soğutma performansı da iyi olmalı 500 - 1000 TL civarı verebilirim duruma göre bütçede arttırma yaparım