❌İndirim Bitti! Windows 10-11 Pro Lisans Key - Office 2024 12.50 TL

Aldım ama gelmedi

En Az 3 Tane Al Gibi Sınırlar Yok Yetkili Satıcı Fiyat Beleşşş Buyurun Alın Başka Ürünlerde Var Ucuza Bi Göz Atın Mağazaya

Linke Tıkladıktan Sonra Tüm Ürünler Kısmına Gidiniz

Yeni bilgisayar topladım şimdi direkt bu keyle Windows kurabilirimiyim yoksa diğer bilgisayarımdan yine flashbellekden mi kurmam gerekiyor

bu lisansları nereden buluyorlar orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır
Alıp Etkinleştir diken sonra şu işlemleri yap.

Windows lisans türünü ve kalıcılığını sorgulamak isteyen herhangi bir kullanıcının izlemesi gereken adımlar ve karşılaşacağı sonuçların anlamları aşağıdadır:
1. Adım: Sorgulama Ekranını Açma
Lisans detaylarını görmek için Windows'un kendi komut sistemi kullanılır. Herhangi bir program indirmeye gerek yoktur.
* Klavyedeki Windows ve R tuşlarına aynı anda basılır.
* Açılan "Çalıştır" kutusuna cmd yazılır ve Enter tuşuna basılır.
* Açılan siyah ekrana şu komut yazılır ve Enter'a basılır:
slmgr /dli
2. Adım: Sonuçların Anlamı (Hangisi Ne Demek?)
Ekrana gelen küçük beyaz pencerede, "Açıklama" veya "Kısmi Ürün Anahtarı" satırlarının olduğu bölümde lisansın türü yazar:

* RETAIL Channel (Perakende):
* Nedir: Teknoloji mağazalarından veya Microsoft'tan parayla satın alınan kutulu/dijital lisanstır.
* Avantajı: Lisans kişiye aittir. Bilgisayar değiştirildiğinde (eski bilgisayardan silmek şartıyla) yeni bilgisayara taşınabilir.
* Güvenlik: En güvenli lisans türüdür.

* OEM_DM Channel (Original Equipment Manufacturer):
* Nedir: Bilgisayar üreticisinin (Asus, HP, Dell vb.) fabrikada anakarta gömdüğü lisanstır. Uygun fiyatlı lisans sitelerinden alınan keylerin çoğu da bu türdedir.
* Kısıtlaması: Lisans donanıma (anakarta) bağlıdır. O bilgisayar ölene kadar çalışır ancak başka bir bilgisayara taşınamaz. Anakart değişirse lisans iptal olur.
* Güvenlik: Bireysel kullanım için yasaldır ve güvenlidir.

* VOLUME_MAK veya VOLUME_KMS (Toplu Lisans):
* Nedir: Şirketlerin, okulların veya devlet dairelerinin yüzlerce bilgisayarı tek bir anahtarla etkinleştirmesi için üretilmiştir.
* Risk: Ev kullanıcısında bu yazıyorsa, genellikle "Crack" yapılmış veya yasa dışı bir kurumsal anahtar girilmiş demektir.
* Sonuç: Belirli bir süre sonra (genelde 6 ay) lisans süresi dolabilir veya kendiliğinden iptal olabilir.
3. Adım: Lisans Süreli mi, Ömür Boyu mu?
Lisansın geçici bir crack mi yoksa kalıcı bir aktivasyon mu olduğunu anlamak için siyah ekrana şu komut yazılır:
slmgr /xpr
* "Makine kalıcı olarak etkinleştirildi" yazıyorsa: Sorun yok, lisans ömür boyudur.
* "Toplu etkinleştirme süresi ... tarihinde sona erecek" yazıyorsa: Lisans geçicidir, belirtilen tarihte bilgisayar lisanssız moda düşer.

Kesinlikle uzak durun bunlardan.. 2 adet alıyorsun aynı kodu 2 kere gönderiyor..

Geldi mi peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geldi mi size
Gelmedi, mağzaya yazdım yoğunluk var dedi. yoğunluğun sebebi 2 gün önce 12.5tlye key satmaları galiba forumda paylaşılmıştı

makkey almayın birkaç aya patlar değmez ben yıllar oldu aldığım retail keyi hala kullanıyorum. Pintipinden aldığım 3 key de mak çıktı iade için hala uğraşıyorum firma whatsapp vs hiçbir şekilde dönüş yapmıyor.

Geri