Öneri SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless İtopya indiriminden alınır mı?

Discrew

80+
Reaksiyon skoru
62
Bütçe
20.000

Merhabalar,

Kablosuz kulaklık alacağım, kafam çok karışık , Şu an bu kulaklık indirimde bu fiyata kaçmaz gibi bir durum var mı?

Batarya'nın değişme olayı gayet artı bir özellik , ama değer mi ve alternatif öneri var mıdır?

Şu an razer blackshark v2x var , razerdan soğumuş durumdayım tüm ürünleri kronik sorunlu bence, bunda da o tarz bir durum var mı?

Bir de beyaz renkte sıkıntı çıkıyor mu sararma vs.?

Yeni serisi çıkma gibi bir olayı var mı eskimiş bir teknoloji mi?

Son düzenleme:
Merhabalar ürün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.Razer kulaklık konusunda kötü.Size tavsiyem hs80 max https://www.akakce.com/kulaklik/en-...WM8w9s7HDpgw2ZeoO6w6DKvEQZuRRVuUaAsDkEALw_wcB
1 1.5yıl hs80 kablolu kullandım hem ses açısından hem malzeme kalitesinden çok kaliteli ürün.Negatif yönü kulaklık pedleri kumaş ya da kumaş deri karışımı bir şeydi temizlemesi zor olabiliyor.Temiz tutmanız gerek yani.Dilerseniz deri pedde alabilrisniz.Birde kafa bandı çok esnek değil yani tabii ki konforlu fakat güncel cloud 3 wireless kullanıyorum bunu istedğim gibi esnetebiliyorum.Kafa bandını çok fazla esnetirseniz belirli zaman sonrası ufak ufak kılcal çatlamalar olabiliyor.

Merhabalar ürün fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.Razer kulaklık konusunda kötü.Size tavsiyem hs80 max https://www.akakce.com/kulaklik/en-...WM8w9s7HDpgw2ZeoO6w6DKvEQZuRRVuUaAsDkEALw_wcB
1 1.5yıl hs80 kablolu kullandım hem ses açısından hem malzeme kalitesinden çok kaliteli ürün.Negatif yönü kulaklık pedleri kumaş ya da kumaş deri karışımı bir şeydi temizlemesi zor olabiliyor.Temiz tutmanız gerek yani.Dilerseniz deri pedde alabilrisniz.Birde kafa bandı çok esnek değil yani tabii ki konforlu fakat güncel cloud 3 wireless kullanıyorum bunu istedğim gibi esnetebiliyorum.Kafa bandını çok fazla esnetirseniz belirli zaman sonrası ufak ufak kılcal çatlamalar olabiliyor.
hs80 wireless kullanıyorum ve kulaklığın üst kısmı kırıldı parça vs temin etme şansı yok o yüzden önermiyorum şuan garantisi bitmiş bir ürüne parça temini yapamıyorsun garanti devam ederken yüksek ihtimalle bu dediğim bi sorun çıkarmaz ama sonrası sıkıntı

Ben mikrofonu çıksın istiyorum ya , bende ekstra mikrofon var önümde darlıyor beni

Arkadaşlar , vallahi vatan da stok eritme kampanyası olarak 14 bin e düşmüş ben de dayanamayıp aldım, ilk izlenim olarak memnunum.

@Perfectshot06 hocam denk getirip almıştı sanki kullanıyordu diye hatırlıyorum.

Geri