6 şubattan önce gümrüğe girip çıkarsa sorun olmaz6 ocak itibarı ile durdurulmadımı ben öyle biliyorum
şubat da bildiğim kadarıyla hocam.6 ocak itibarı ile durdurulmadımı ben öyle biliyorum
Yanlış bilgi. Verilen sipariş 6 Şubat'tan önce gümrüğe giriş yaparsa sorun olmaz. Eğer 6 Şubat günü ya da 7sinde gümrüğe girerse yeni düzenlemeye göre işlem yapılır ve yüksek ücretler ödemeniz gerekebilir.siparişini 6 şubattan önce verirsen bir şey olmaz
Referans alinan tarih her zaman sipraris tarihidirYanlış bilgi. Verilen sipariş 6 Şubat'tan önce gümrüğe giriş yaparsa sorun olmaz. Eğer 6 Şubat günü ya da 7sinde gümrüğe girerse yeni düzenlemeye göre işlem yapılır ve yüksek ücretler ödemeniz gerekebilir.
Sipariş verememe gibi bir durum yok ki zaten. Yurtdışı alışveriş yasaklanmadı, yalnızca artık her ürüne fahiş vergi ödeyeceksiniz 6 Şubat itibariyle.Bende dün yeni sipariş verdim. Hem de önsipariş ürünü. Hızlandırmak için mh bağlandığımda bize herhangi bir güncelleme gelmedi hala alışveriş yapabilirsiniz diyor fakat oyuncaklar yasaklandığında da mera ketmeyin size ulaşır demişlerdi. 20 taneden 4 tanesi gümrükte kalmıştı. Bakalım artık bekleyip göreceğiz ne olacağını.
Gümrük tarihi önemli !!!Referans alinan tarih her zaman sipraris tarihidir