İkinci el ekran kartları fiyatlarını boykot ediyoruz!

İkinci el piyasası öldü çünkü normal kullanıcılar "zaten ürünü kullandım, satarken zarar etmem normal" diyip olması gereken fiyattan koyunca al-sat yapanlar üşüşüyor o ürüne ve sıfırına yakın fiyattan geri koyup keriz keklemeye çalışıyor. Bu sebeple hiç bir ürünü hakettiği fiyata yakın bulamazsın, anca şanslı olucaksın ama onda da ölücüler f5 ile yapışık yaşadıkları için onlar senden önce bulurlar.

Heryer böyle çakallarla doluyken 2. el bişey alınmaz da satılmaz da, ben artık işime yaramayan bi donanımı tanıdığım birine ya çok ucuza satıyorum ya da hediye ediyorum yıllardır, bu ölücülere para kazandırıcağıma ürünü çöpe atıp para kaybederim daha iyi.

FAzla kurcalamayın sarısiteleri felan ölücü birine sövdüm dava yedim avukat çıktılar ailecek aman dikkat gidin sıfır alın geçin :) Muhattap olmayın bu al-satcı ölücülerin bazıları daşşaklı adamlar oluyor

Ülke de her alanda fahiş fiyat var her şeyi boykot etmemiz gerekiyor ekran kartlarıyla baslayıp komple bilgisayar piyasasını boykot etmek harika olur.

Hocam haklısınız ancak herkes facebook kullanmıyor. Kullananlar da satıcı güvenilir mi değil mi nasıl emin olsun? Devir kötü bir devir. Sahte referans basmak çok kolay. Ve neden siteyi azıcık dahi olsa düzeltmek yerine alternatif var diyip geçiştiriyoruz ki? 10K ya kim 3050 almak ister Allah aşkına? Bilmeyenleri dolandırıyorlar. En azından burada atacağımız ilanları belki sahipleri görür veya almak isteyenler fark edip uzaklaşır ki kartları ellerinde patlar.
Facebook ile sahibinden arasında ki fark yok ki.Bende faceyi bunun için kullanıyorum.Satışı veya alımı elden yapmazsanız hiçbir site güvenilir değil.Paramgüvende bile değil.

hocam normal fiyatından alıcı illa bulur hızlıca ama ölücüler dediğiniz gibi onlarda çok yapacak bir şey yok.. 2. El ekran kartı aldım geçenlerde kart yanıyo yanıyor 110 derece falan gördü pg ile iade ettim hemen yani anlayacağınız testsiz ve yüzyüze yada param güvende dışında 2.el bir şey alınmaz
Ölücülerde az buz değil malesef. Ryzen 7 7700X kutulu işlemciyi ilana koymuştum. Gelen teklifler fena komedi. aralarında 1000 TLden yukarı vermem diyen bile çıkıyor. 8500 TL fiyattan koymuştum. 7-8 tane mesaj atan var en yüksek teklif eden 4000 TL ve üstüne son olur 7000 diyip fiyatı öldürsem bile 4500den yukarı vermem diyip geçiyor. Birde işlemci 1. seri olduğu için default 5550 Mhz olarak geldi (önsiparişteyken gelenlerden. normal ilk satışlar 5.4 Ghz olarak geldi) ve uzun süre -30 ile curve optimizer ile kullanıyordum. İlk seri sağlam silikon denk geldiğinden baya iyide değerlenir diyodumda. Millet ona bakmıyor. Neyi öldürsem derdindeler.

Kimseyi küçümsediğimden değil ama 15-17 yaş çocuklar al sat yapınca, ikinci el piyasası sıfırdan pahalı hal aldı. Ama nereye bakarsanız bakın fırsatçı insanlarla dolu, sadece pc piyasası değil. Araba, motor, hatta yatak odası takımları bile :D

Konu çok iyi niyetli. Açan arkadaşın eline sağlık fakat, buradan çözüm bulmaz. Bireysel olarak boykot edip almayabilirsiniz. Bir kaç ay sonra aynı ilanı alsatçının elinde patladığını görmek ise çok eğlenceli olur.

Geri