Kutuyu açtıktan sonra iade aldılar mı? Bana da bi tık küçükBu güzel mouse ama benim elime küçük geldi iade ettim o yüzden. Eli büyük olanların aklında bulunsun.
Hocam iade için bugün kargoya verdim. Normalda hiç iade istemim reddedilmedi, bunda da edileceğini sanmıyorum açıkçası.Kutuyu açtıktan sonra iade aldılar mı? Bana da bi tık küçük
Satıcıya sor kısmından yazdım, incehesap kutusu açılmamışsa iade edebilirsiniz dedi bana. İade alırlarsa bilgi verir misiniz?Hocam iade için bugün kargoya verdim. Normalda hiç iade istemim reddedilmedi, bunda da edileceğini sanmıyorum açıkçası.
Ağırlık ve kablo dışında pek mantıklı değil hocam, şuanki fiyatına da değmez gm80 plus yada z1 se daha mantıklı.İcarustan bu fareye geçsem çok bir fark yaratır mı ?
valla hocam güzel öneri verdinizde görüntüleri hiç hoşuma gitmedi yaAğırlık ve kablo dışında pek mantıklı değil hocam, şuanki fiyatına da değmez gm80 plus yada z1 se daha mantıklı.
Hocam z1 se'nin görüntüsü g pro x'e benziyor büyük bir fare, gm80 plus yumurta tasarımında küçük bir fare. Eğer icarus'un görüntüsünde bir ürün arıyorsanız razer basilisk'ler var ancak onlar da pahalı ve fiyatına değecek ürünler değil.valla hocam güzel öneri verdinizde görüntüleri hiç hoşuma gitmedi ya