❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

bu fiyat bandına daha iyileri varmıydı bilmiyorum ama bana malzeme kalitesi olarak çok dandik geldi. masadan düşer düşmez parçalanacak gibi hissediyorum neyse düşürmeyiz bizde :D

Bu güzel mouse ama benim elime küçük geldi iade ettim o yüzden. Eli büyük olanların aklında bulunsun.

Ürün eline ulaşan var mı?

günlerdir bu şekilde bekliyorum

1768823360168.webp

Şehir dışındayım ama teslim edildi gözüküyor ?

Ürün geldi de ürün ne böyle ya 10 liralik mouse kalitesi gibi hissi var uygulama les gibi. Ufacık bisey elim küçük benim elimde bile küçük kaldı

Ben ürünü beğendim açıkçası verdiğim 550 liraya değeceğini düşünüyorum.

Malzeme kalitesi bu fiyattaki bir ürün için güzel geldi, hafifliğinden ötürü başta bir kalitesizlik hissiyatı verdi ancak sonrasında beğendim genel olarak. Elim küçük olduğundan fare de elime güzel oturdu. Yazılımı çok detayı değil arayüzü beğenmedim temel şeyleri rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz.

İcarustan bu fareye geçsem çok bir fark yaratır mı ?

Ağırlık ve kablo dışında pek mantıklı değil hocam, şuanki fiyatına da değmez gm80 plus yada z1 se daha mantıklı.
valla hocam güzel öneri verdinizde görüntüleri hiç hoşuma gitmedi ya

valla hocam güzel öneri verdinizde görüntüleri hiç hoşuma gitmedi ya
Hocam z1 se'nin görüntüsü g pro x'e benziyor büyük bir fare, gm80 plus yumurta tasarımında küçük bir fare. Eğer icarus'un görüntüsünde bir ürün arıyorsanız razer basilisk'ler var ancak onlar da pahalı ve fiyatına değecek ürünler değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,503
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri