Yardım Türk Telekom bina girişine kutu koymuş

Reaksiyon skoru
61
3 hafta önce tüm mahalleye turuncu kalın üstünde türk telekom yazan fiber kablo çekmiştiler sonraki haftada yanına gri ince kablo sarıp gittiler, iki gün öncede kutu koymuşlar her kapıya ayrı ayrı kablo sarıp bırakmışlar resimdeki gibi, şuan ne yapmam gerek internetten altyapı sorgulayınca eski vdls 70mbps gözüküyor bilgili biri yardımcı olabilir mi nereye müracaat etmem gerekiyor

Ekler

• IMG_0526.webp
    IMG_0526.webp
    1.3 MB · Hit: 70
  • IMG_0525.webp
    IMG_0525.webp
    1.1 MB · Hit: 69
  • IMG_0522.webp
    IMG_0522.webp
    880.3 KB · Hit: 68
  • IMG_0521.webp
    IMG_0521.webp
    682.2 KB · Hit: 73
Genelde bu tarz işlemler tam anlamıyla bitince kapınıza bayi çalışanlarını yönlendirip reklam yaparlar. Bunun dışında Türk Telekom aramanız gerekiyor.

Kutu konulduktan sonra aktif edilmesi var bu da ortalama 1 ay sürüyor.

Kutu konulduktan sonra aktif edilmesi var bu da ortalama 1 ay sürüyor.
Yani 1 ay sadece beklemem yeterli arada sorgulama yapıyorum eğer aktif oldumu diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bundan 100 mü 1000 mi alacağım bilginiz varmı

Yani 1 ay sadece beklemem yeterli arada sorgulama yapıyorum eğer aktif oldumu diye

Bide bundan 100 mü 1000 mi alacağım bilginiz varmı
Gelip aktif ediyorlar aktif ettikten sonra bildirim geliyor diye biliyorum.En kötü arayıp bilgi veriyorlar aktif tt kullanıcı iseniz

Gelip aktif ediyorlar aktif ettikten sonra bildirim geliyor diye biliyorum.En kötü arayıp bilgi veriyorlar aktif tt kullanıcı iseniz
Aktif tt abonesi değilim hocam millenicom kullanıyorum

1 yılda sürebilir. bina sakini heyecanlanmasın
Umarım bekletmez o kadar tüm mahalleye bir anda başlandı teker teker yaptılar kısa sürede

Aktif tt abonesi değilim hocam millenicom kullanıyorum

Umarım bekletmez o kadar tüm mahalleye bir anda başlandı teker teker yaptılar kısa sürede
Bunların bir sistemi var, mahalle ve sokaklarda hangi binalarda fiber yoksa oradaki binalara fiberi çekiyorlar ama eve kadar çekmiyorlar. bunun sebebi binaya koyduklarında altyapı var gibi gözükmesi bakıyorlar hangi bina türktelekomlu öncelik onların oluyor binada türk telekom kullanan azınlık ise çok uzun sürer en azından bina sakinlerinin yarısı türktelekom kullanıyor olmalı

3 hafta önce tüm mahalleye turuncu kalın üstünde türk telekom yazan fiber kablo çekmiştiler sonraki haftada yanına gri ince kablo sarıp gittiler, iki gün öncede kutu koymuşlar her kapıya ayrı ayrı kablo sarıp bırakmışlar resimdeki gibi, şuan ne yapmam gerek internetten altyapı sorgulayınca eski vdls 70mbps gözüküyor bilgili biri yardımcı olabilir mi nereye müracaat etmem gerekiyor
Bu iyi yine adamlar bunun gibi kabloyu benim evin içine attı gitti :D 5 metre örgü kablo salonun ortasında duruyor.

En zor olan kısım altyapıyı döşemeyi kolay yapıyorlar ama en kolay olan sadece aktivasyon kısmı yeri geliyor 1 sene sürüyor. Ben 2 sene bekleyeni biliyorum

Bu iyi yine adamlar bunun gibi kabloyu benim evin içine attı gitti :D 5 metre örgü kablo salonun ortasında duruyor.
Türk Telekoma gidip sormadınız mı hocam 😀

En zor olan kısım altyapıyı döşemeyi kolay yapıyorlar ama en kolay olan sadece aktivasyon kısmı yeri geliyor 1 sene sürüyor. Ben 2 sene bekleyeni biliyorum
Yarın gidip bayiyi darlayıp bilgi alayım en iyisi

O neymiş öyle.Ortalama 3 4 hafta sürer.Bana geldikten birkaç hafta sonra aktif ettiler.
banada 1 sene sonra muhtemelen dahada uzun sürerdi binadan para toplayıp öyle bağlattırdık

Geri