GIGABYTE GS25F2 monitörde yazılar bulanık,küçük simgeler piksel piksel görünüyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, İtopya'dan Gigabyte GS25F2 200Hz 1ms oyuncu monitörünü aldım. Monitörün içerisinden sadece HDMI kablosu çıktığı için onunla bağladım ve HP Victus 16 laptopuma göre görüntünün biraz bulanık olduğunu gördüm. HDMI yerine Paugge markasının DisplayPort kablosunu bağladım. Kabloyu değiştirdiğimde ise hala daha değişen bir şey olmadı yazılar ve küçük simgeler piksel piksel mesela sağ altta bulunun küçük NVIDIA simgesi, FC26 simgesi okunmayacak derecede piksel piksel ve laptop ekranıyla karşılaştırdığımda bariz bir fark var. Acaba monitörde mi sorun var yoksa bir şeyi eksik ya da yanlış mı yapıyorum? Paintten birkaç ekran görüntüsü aldım ne kadar belli oluyor bilmiyorum fakat hem bu monitörü hem de laptopu aynı anda kullandığım için aradaki fark fazlasıyla rahatsız ediyor.

Ekler

• bulanıklık.webp
    bulanıklık.webp
    13.8 KB · Hit: 35
  • fc 26.webp
    fc 26.webp
    3.4 KB · Hit: 33
Monitörün boyutu daha büyük olduğu için mi görüntü böyle diye düşünüyorum fakat AOC 'nin 24 inç 60 Hz başka bir monitörü var onu taktığımda problem olmuyor.

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz çözünürlük değerlerim şu şekilde
1768844653781.webp

Geri