7500f için beyaz soğutucu önerisi

Hazır beyaz soğutucu konusu açılmışken tekrar konu açıp spamlamamak adına sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
360 mm olması gerek. Gönlüm LCD ekranlı güzel bi üründen yana ama en az 3k fazla fiyat ödemem gerekiyor. Değer mi bilemedim.
Bütçe artırmazsam almayı düşündüğüm
ürün
Bütçe arttırırsam da bu markaya ait bu ürünü almayı düşünüyorum.
Ancak şunu anlayamadım

1 nolu ürün ve 2 nolu ürün arasında ne fark var bi türlü çözemedim.

Farklı önerilere de açığım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 1000058587.webp
    1000058587.webp
    729.2 KB · Hit: 20
Hocam kablolamayı nasıl yaptınız kablolamada takılı kaldım yapamadım
Hocam şimdi gördüm halletiniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun bu şekilde kırmızı yanması normalmı
Bloğun ayrı bir argb kablosu var onu anakarttaki argb soketine taktıysanız anakarttan renk ayarı yapabiliyor olmanız lazım. Ben harici kumandalı kontrolcüye bağladım kasa fanlarım , soğutucunun fanları ve soğutucunun blok aydınlatmasını anakartımda argb olmadığı için. Kumanda ile kontrol ediyorum ve hepsi aynı renk senkron şekilde çalışıyor. Bu arada pompa devrini %100 e veya %90 gibi sabit bir değere ayarlayın

Bloğun ayrı bir argb kablosu var onu anakarttaki argb soketine taktıysanız anakarttan renk ayarı yapabiliyor olmanız lazım. Ben harici kumandalı kontrolcüye bağladım kasa fanlarım , soğutucunun fanları ve soğutucunun blok aydınlatmasını anakartımda argb olmadığı için. Kumanda ile kontrol ediyorum ve hepsi aynı renk senkron şekilde çalışıyor. Bu arada pompa devrini %100 e veya %90 gibi sabit bir değere ayarlayın
fanların hızını sabit en yüksek hızamı yani hocam

hocam hata bendeymiş armoury crate uygulamasında kırmızıya ayarlıymış ayarladım şimdi

fanların hızını sabit en yüksek hızamı yani hocam

hocam hata bendeymiş armoury crate uygulamasında kırmızıya ayarlıymış ayarladım şimdi
fanların değil hocam pompanın hızı ikisi farklı fanların hızı dereceye göre kalabilir de pompanın sabit tam hızda olması daha iyi

fanların değil hocam pompanın hızı ikisi farklı fanların hızı dereceye göre kalabilir de pompanın sabit tam hızda olması daha iyi
Hocam pompanın değerini nasıl ayarlicamb

1000 1200 civarı bütçem var beyaz düzgün bi soğutucu istiyorum beyaz kasa aldım ekimanlarda beyaz bide soğutucuyuda beyaz almak istiyorum varmıdır önerisi olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,368
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri