RedDevil98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 222
bendeki siyah hocam başta attığım idefix deki yorumlarda foto var beyaz ınhocam müsaitseniz fotosu varsa atabilirmisiniz
bendeki siyah hocam başta attığım idefix deki yorumlarda foto var beyaz ınhocam müsaitseniz fotosu varsa atabilirmisiniz
aldım hocam sağolunbendeki siyah hocam başta attığım idefix deki yorumlarda foto var beyaz ın
rica ederim hocam güle güle kullanaldım hocam sağolun
Hocam kablolamayı nasıl yaptınız kablolamada takılı kaldım yapamadımrica ederim hocam güle güle kullan
Hocam bunun bu şekilde kırmızı yanması normalmırica ederim hocam güle güle kullan
Hocam şimdi gördüm halletiniz mi ?Hocam kablolamayı nasıl yaptınız kablolamada takılı kaldım yapamadım
Bloğun ayrı bir argb kablosu var onu anakarttaki argb soketine taktıysanız anakarttan renk ayarı yapabiliyor olmanız lazım. Ben harici kumandalı kontrolcüye bağladım kasa fanlarım , soğutucunun fanları ve soğutucunun blok aydınlatmasını anakartımda argb olmadığı için. Kumanda ile kontrol ediyorum ve hepsi aynı renk senkron şekilde çalışıyor. Bu arada pompa devrini %100 e veya %90 gibi sabit bir değere ayarlayınHocam bunun bu şekilde kırmızı yanması normalmı
fanların hızını sabit en yüksek hızamı yani hocamHocam şimdi gördüm halletiniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bloğun ayrı bir argb kablosu var onu anakarttaki argb soketine taktıysanız anakarttan renk ayarı yapabiliyor olmanız lazım. Ben harici kumandalı kontrolcüye bağladım kasa fanlarım , soğutucunun fanları ve soğutucunun blok aydınlatmasını anakartımda argb olmadığı için. Kumanda ile kontrol ediyorum ve hepsi aynı renk senkron şekilde çalışıyor. Bu arada pompa devrini %100 e veya %90 gibi sabit bir değere ayarlayın
hocam hata bendeymiş armoury crate uygulamasında kırmızıya ayarlıymış ayarladım şimdiHocam şimdi gördüm halletiniz mi ?
Bloğun ayrı bir argb kablosu var onu anakarttaki argb soketine taktıysanız anakarttan renk ayarı yapabiliyor olmanız lazım. Ben harici kumandalı kontrolcüye bağladım kasa fanlarım , soğutucunun fanları ve soğutucunun blok aydınlatmasını anakartımda argb olmadığı için. Kumanda ile kontrol ediyorum ve hepsi aynı renk senkron şekilde çalışıyor. Bu arada pompa devrini %100 e veya %90 gibi sabit bir değere ayarlayın
fanların değil hocam pompanın hızı ikisi farklı fanların hızı dereceye göre kalabilir de pompanın sabit tam hızda olması daha iyifanların hızını sabit en yüksek hızamı yani hocam
hocam hata bendeymiş armoury crate uygulamasında kırmızıya ayarlıymış ayarladım şimdi
Hocam pompanın değerini nasıl ayarlicambfanların değil hocam pompanın hızı ikisi farklı fanların hızı dereceye göre kalabilir de pompanın sabit tam hızda olması daha iyi
o kırmızı yanıyor dediğim yeri add gen2.2 ye radyatöre yakın olanıda cpuya hocamPompanın kablosunu hangi slota taktınız cpu fan mı ?
1000 1200 civarı bütçem var beyaz düzgün bi soğutucu istiyorum beyaz kasa aldım ekimanlarda beyaz bide soğutucuyuda beyaz almak istiyorum varmıdır önerisi olan