Crucial Ballistix ramler koleksiyonluk mu

Reaksiyon skoru
69
Elimde boşta duran crucial Ballistixsport ddrr4 8gb 2400mhz cl16 ramler var ,sari siteye ilana koydum , koyduğum diğer ramlere hiç teklif gelmedi ama buna bir günde 5,6 teklif geldi fiyatina 1500yazmistim düşük hızlı diye ama anlam veremedim 3200mhz ramleri sadece 500tl fazla yazdim onlara gelmedi hic kafam karıştı noluyor bu ram özel mi acaba

Hiç sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bellek tipine bu uygulama ile bakılabilir

Başka bir ilanda adam koleksiyonluk minvalinde bir şey yazmış kafamı bulandırdı ne alaka dedim ,fiyat hakkında bir yorumunuz olur mu isminiz ölücü olması hasebiyle

Başka bir ilanda adam koleksiyonluk minvalinde bir şey yazmış kafamı bulandırdı ne alaka dedim ,fiyat hakkında bir yorumunuz olur mu isminiz ölücü olması hasebiyle
😀 piyasaya bayadır bakmıyorum bilgim yok mlsf

Diğer ilandaki ram muhtemelen 3000mhz cl15'tir. Fena değil ama değerli sayılmaz

Büyük ihtimal micron e-die çip vardır içinde. İşini bilen adam aynı CL değeri ile 1.4v ile 3500+@mhz verebilir. Şimdiye kadar satılan en iyi DDR4 ramlerden birisi ballistix serisi.

Kalite farkını videolardan ve testlerden araştırmak lazım, genelde bilen kullanıcılar alarm kurar ve ilan düştüğünde ilk günlere kapmaya çalışırlar. oc kapasitesini ve kararlılığını araştırırsan ve diğer pahalı koyulan aynı marka ve model ramlere bakarsan zaten satıcılar farkları bazen yazar... :)

Tamam biraz araştırıp fiyat güncellemesi yapayim ozaman

Fiyatlar ram olarak artıyormuş ben de başkalarından duymuştum,mesela sıfır remler:

2026-01-20_01-06.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri