5.000₺ bütçe ile kablosuz kulaklık ve mouse önerisi.

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Arkadaşlar merhaba 5.000₺ bütçem var 10 yıllık rival 110 mouse ve geçen sene aldığım blackshark v2x'i kullanıyorum şu an ikisindende memnunum ama kablosuz ekipmanlara geçmek istiyorum, oynadığım oyunlar battlefield redsec ve League of Legends ne almamı önerirsiniz ?

Bu ürünleri öneririm. Fare ve kulaklıklar ₺5000 civarına denk geliyor.

Bütçe bir tık artabilirse şunlar da alınabilir. H2002BG kumaş bu arada.

Ama mikrofon önemliyse bence kablolu alın. Bu fiyatlardaki kablosuzların alıcıları çok da kaliteli olmuyor. Bağlantıdaki ürünlerin ses kaliteleri birbirine yakın. Elinizdeki jak girişli V2 X daha iyi ses vereceklerdir. Havit'in H2002U PRO'su olsa direkt önerecektim.

Bu arada kablosuz alıp mikrofonda sorun yaşarsanız onları kablolu da kullanabilirsiniz. H2002BG kullanıyorum ve öneririm.

sağolun hocam şu anki ekipmanlarım kablolu, kulaklığımdan memnunum hem mic hem ses kalitesi olarak ama hayat kalitemi düşürüyor sadece kulaklık bütçe 5.000 desek mouse değiştirmesem ne önerebilirsiniz ?
Bu ürünleri öneririm. Fare ve kulaklıklar ₺5000 civarına denk geliyor.

Bütçe bir tık artabilirse şunlar da alınabilir. H2002BG kumaş bu arada.

Ama mikrofon önemliyse bence kablolu alın. Bu fiyatlardaki kablosuzların alıcıları çok da kaliteli olmuyor. Bağlantıdaki ürünlerin ses kaliteleri birbirine yakın. Elinizdeki jak girişli V2 X daha iyi ses vereceklerdir. Havit'in H2002U PRO'su olsa direkt önerecektim.

Bu arada kablosuz alıp mikrofonda sorun yaşarsanız onları kablolu da kullanabilirsiniz. H2002BG kullanıyorum ve öneririm.

Bunun stokları yok diye bakmamıştım. Aslında fareyi değiştirirken, buna da ₺1000 ekleme yapıp alabilirsin.

Bütçeyi çok yukarılara çıkarmaya gerek yok.

Bu arada bütçem artmaz bari kablosuz fare de geçeyim diyorsan A9 Plus da alınabilir. Yani 3950 ile 3395 arasında uçurum farklar yok. Açıkcası oyunlarda da 1K Hz üstünü çoğu zaman ben kullanmıyorum. Yani bu Hz oranlarında da muazzam bir avantaj sağlanmıyor. Zaten 8K Hz için 240 Hz üstü monitör ve FPS alman gerekiyor. İşlemciye de ekstra yük bindiriyor. Ara sıra 2 ve 4K Hz denedim ama gereksiz olduğunu düşünüp tekrar 1K Hz döndüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri