Esnaflar için dükkanda oynanacak oyun tavsiyesi

Lowell

80+
Reaksiyon skoru
0
Abiler selamın aleyküm öncelikle.Telefoncu işletiyorum ne zaman oyuna girsem dükkana müşteri geliyor gelsin tabi şikayetçi değilim de gelmiyor gelmiyor müşteri gelice geliyor.Müşteri geldiğinde durdursam bile beni bozmayacak oyun tavsiyelerinizi bekliyorum

Knigth Online

Silkroad online . Koy bota .

Abiler selamın aleyküm öncelikle.Telefoncu işletiyorum ne zaman oyuna girsem dükkana müşteri geliyor gelsin tabi şikayetçi değilim de gelmiyor gelmiyor müşteri gelice geliyor.Müşteri geldiğinde durdursam bile beni bozmayacak oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
Ne tür oyunlar seviyorsun ? nerde oynuyorsun ? bunları söyle öneri yapalım.

slime rancher

KingsAge gibi ne zaman browser oyununda takılsam her yer esnaf oluyor. Bir bildikleri var demek ki. Düşününce rahat tabii sürekli online'sın, aktif ekrana bakmıyorsun içeri biri girince manyak gibi oyun oynarken görmüyor. Ama daha aktif meşgul edecek bir şey arıyorsan sarmayabilir.

KingsAge gibi ne zaman browser oyununda takılsam her yer esnaf oluyor. Bir bildikleri var demek ki. Düşününce rahat tabii sürekli online'sın, aktif ekrana bakmıyorsun içeri biri girince manyak gibi oyun oynarken görmüyor. Ama daha aktif meşgul edecek bir şey arıyorsan sarmayabilir.
Sağol kral deneyeyim

Reis pc çok iyi değil LoL'de 100 FPS alıyor oynamayı sevdiğim oyunlar moba mmorpg tarzı hikayelileri de severim
lol 100fps güzel bu arada :D parçaları tamamen biliyor musun ? dota 2 deneyebilirsin gözünü korkutmasın sanıldığı kadar zor bir oyun değil , warframe kesinlikle öneriyorum para yatırmadan keyif alabileceğin nadir rpg oyunlardan tam mmo değil ama açık dünyası da mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lol 100fps güzel bu arada :D parçaları tamamen biliyor musun ? dota 2 deneyebilirsin gözünü korkutmasın sanıldığı kadar zor bir oyun değil , warframe kesinlikle öneriyorum para yatırmadan keyif alabileceğin nadir rpg oyunlardan tam mmo değil ama açık dünyası da mevcut.
Flashpoint indirip nerdeyse bütün browser oyunlarını indirip oynayabilirsin jacksmith , house of wolves gibi tarayıcı oyunu demek ayıp olan oyunlar var :D

lol 100fps güzel bu arada :D parçaları tamamen biliyor musun ? dota 2 deneyebilirsin gözünü korkutmasın sanıldığı kadar zor bir oyun değil , warframe kesinlikle öneriyorum para yatırmadan keyif alabileceğin nadir rpg oyunlardan tam mmo değil ama açık dünyası da mevcut

Reis 8GB Ramim var intel i5 8265u işlemci var mx250 ekran kartı var

Flashpoit nedir abim
Flashpoint eski flash oyunları yani tarayıcı oyunlarını bilgisayarında indirip oynamanı sağlayan bir program. Çok iyi bir sistemim olmasına rağmen hala eski oyunları oynamak için kullandığım bir program.

myabandonware sitesinden eski oyunları indirebilirsin nfs most wanted/underground / underground 2 gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flashpoint eski flash oyunları yani tarayıcı oyunlarını bilgisayarında indirip oynamanı sağlayan bir program. Çok iyi bir sistemim olmasına rağmen hala eski oyunları oynamak için kullandığım bir program.

myabandonware sitesinden eski oyunları indirebilirsin nfs most wanted/underground / underground 2 gibi.

1768913098388.webp

Infinity olanı indir yoksa bilgisayarın çığlık atar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,293
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri