🔥İndirim Acer Nitro V 15 İ5-13420H RTX5050 Laptop 🔥39.999₺ ( Peşin Fiyatına 9 Taksit)

En Ucuz 5050 Model
Acer Nitro V 15 ANV15-52 Intel Core i5 13420H 8GB 512GB SSD RTX5050 Freedos 15.6'' 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QZ7EY.003
Konusu açılmıştı epeydir bu fiyat. 8gb ram 512gb ssd olduğundan uygun duruyo fiyatı fakat bi 8 daha ram takmaya kalksan hiç bi fiyat avantajı kalmıyor. Alınmaz

Her laptop konusuna bıkmadan usanmadan tuf f16 atacağım. 48bin lira. 8gb ram 4bin desek arada sadece 4bin kalıyor. a'dan z'ye herşeyde çok daha üstün bir laptop f16.

Sürekli laptop bakımı yapan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki asus tuf laptopları asla tercih etmem, kasa kalitesi çok kötü, klavye dizaynı vs. de kötü. Ama konuda paylaşınlan Nitro V 15 den iyidir her türlü.

Nitro V 15 çakma benim değimimle nitro serisi. Nitro 5 serisi tutunca benzer bir isimle V15 adı altında daha dandik olarak satışa sunuldu. Malzeme kalitesi, soğutma kalitesi orjinal nitro serisinden daha düşük. Üstelilk anakart ters lehim, bakım ve yükseltme olayları çok daha zor.

Sürekli laptop bakımı yapan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki asus tuf laptopları asla tercih etmem, kasa kalitesi çok kötü, klavye dizaynı vs. de kötü. Ama konuda paylaşınlan Nitro V 15 den iyidir her türlü.

Nitro V 15 çakma benim değimimle nitro serisi. Nitro 5 serisi tutunca benzer bir isimle V15 adı altında daha dandik olarak satışa sunuldu. Malzeme kalitesi, soğutma kalitesi orjinal nitro serisinden daha düşük. Üstelilk anakart ters lehim, bakım ve yükseltme olayları çok daha zor.
Asus tuf kullandım F-16 modeli için konuşamam ama gerçekten çok kaliteli hissettirmiyor fakat baya dayanıklı (fazla ısınıyor di bendeki medelden dolayı olabilir)

Tuf serisi 2023 den beri oldukça sağlam ve kaliteli bir kasayla geliyor. Nitro 16'nın tuf serisinin yanında esamesi okunmaz ki zaten güncel tuf f16 - a16 lar daha da kaliteli.

Tuf serisi 2023 den beri oldukça sağlam ve kaliteli bir kasayla geliyor. Nitro 16'nın tuf serisinin yanında esamesi okunmaz ki zaten güncel tuf f16 - a16 lar daha da kaliteli.
Ben aynı işlemci ve ekran kartı ikilisinde her zaman orjinal nitro serisini tercih ederim. "esamesi okunmaz" buda fazla iddialı.
İnsanlılardaki asus en iyidir algısı ne zaman oturdu çok merak ediyorum.

Ben aynı işlemci ve ekran kartı ikilisinde her zaman orjinal nitro serisini tercih ederim. "esamesi okunmaz" buda fazla iddialı.
İnsanlılardaki asus en iyidir algısı ne zaman oturdu çok merak ediyorum.
2 farklı acer nitro kullandım. Kendi tecrübelerime göre konuşuyorum sorun üzerine sorun çıkaran ve kalite olarak tufla yarışamayacak bir seri. Mevcut cihazım da asus değil zaten asus fanı olmakla alakası yok bunun.

Tuf serisiyle ilgili yorumuna ithafen yazdım. 2019 ve 2021 modellerin kasaları gerçekten çok kalitesizdi. Sizin bilginiz de geçmişteki bu modellere dayanıyor muhtemelen. Güncel modellerin onlarla uzaktan yakından alakası yok onu net bir şekilde söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,091
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri