🔥İndirim Rampage nova lcd ekranlı kasa 6399

Fiyatı düşmüş mü bilmiyorum. Bence düşme değil de bu fiyattan satılıyor gibi, neyse taksitle almak isteyen varsa Trendyol 6 ay taksit yapıyor.
Yüzde 13 indirim var diyor linkte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ULTRA SESSİZ yazmışlar fan özelliklerini yazmamışlar kaç rpm, kaç db, hava basıncı kaç kim bilir
https://www.rampage.com.tr/products...GxPxo87Z-j1fU8vjrA_aem_581raddTOBuABDWp4sEO9Q resimdeki fanlar bunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: roik
fanın aynısını 150den satıyolar haberiniz olsun, toptan türkiyeye biri üretip satmış :D

800-1250 olması lazım, pwm ve 5v 3pin argb diye biliyorum
kasamda 6 tane var, ses yok gerçekten

ULTRA SESSİZ yazmışlar fan özelliklerini yazmamışlar kaç rpm, kaç db, hava basıncı kaç kim bilir
lian li mini v2'de kullanıyom 2 yanda reverse, 3 altta reverse, 1 egzoz, 3 de lian li fan var ses çok minimal kasa masamda olmasına rağmen

fanın aynısını 150den satıyolar haberiniz olsun, toptan türkiyeye biri üretip satmış :D

800-1250 olması lazım, pwm ve 5v 3pin argb diye biliyorum
kasamda 6 tane var, ses yok gerçekten

lian li mini v2'de kullanıyom 2 yanda reverse, 3 altta reverse, 1 egzoz, 3 de lian li fan var ses çok minimal kasa masamda olmasına rağmen
Link var mı

Fiyatı düşmüş görünüyor marka tırt biliyorum ama 7 fan ve lcd ekran bu fiyatla baya deal gibi
Bitfenixin ki daha iyi değil mi hem ips hem PSU var. 7k bandında ama LCD iOS göre nasıl olur bilemedim. Ben de bir kaç gündür bakıyorum

Fiyatı düşmüş mü bilmiyorum. Bence düşme değil de bu fiyattan satılıyor gibi, neyse taksitle almak isteyen varsa Trendyol 6 ay taksit yapıyor.
Ayriyetten neden beyazı daha pahalı

Bitfenixin ki daha iyi değil mi hem ips hem PSU var. 7k bandında ama LCD iOS göre nasıl olur bilemedim. Ben de bir kaç gündür bakıyorum

Ayriyetten neden beyazı daha pahalı
Herşeyin beyazı pahalı link atar mısın dediğin kasayı

Ultra Sessiz Yazmışlar (Fan Yok) : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,457
Üyeler
187,953
Son üye