Gym için antrenman nasıl bulacağım

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
gyme gitmeyi düşünüyorum ama her hoca iyi değil yada sallamasyon program veriyor çevremden duyduğum kadarıyla. En mantıklı programı kendime göre nasıl yaparım? ai ilede olurmu sizce?

gyme gitmeyi düşünüyorum ama her hoca iyi değil yada sallamasyon program veriyor çevremden duyduğum kadarıyla. En mantıklı programı kendime göre nasıl yaparım? ai ilede olurmu sizce?
Yapay zeka cogu SÖZDE ANATRENOR den iyi. Önce fullbody başlarsın fullbody ile artık antrenmanı netkili olması çok zaman aldığında (eskiden 1 saatte yeterli şiddeti verirken zamanla süre artar 3 saatte antreman bitmez) gün içinde zamanını spor salonunda geçirmemek icin pull push tipine ya da tamamen bölgesele geçersin. Dersen ben bodyci olmayacam kondisyon daha önemli fullbody de devam edebilirsin. Burada önemli detay göğüs çalışırken omuz kasladi da çalışır ondan dolayı göğüs sonra omuz gibi seni bir sonraki bölgeye ısındıran bölgeleri çalışırsan verimin artar. Sinirli bir şey yok hareket belirlidir yaparsın biter olay. Bir de şu var atıyorum pazartesi göğüs çalıştın salı günü de göğüs çalışayım dersen kaşlar yeterli dinlenmedigi için gelişim yerine erime olur. 48 saat dinlenmesi lazım çalışılan bölgenin. Bir de mesela dövüş sporu yapıp sonraki gün ağırlık idmanı koymak senin ağırlık idmanini kötü etkiliyor. Burada demek istediğim mesela her hafta hali sahada top koşuyorsan bacaklar çok çalışır hali sahada bacaklar çok çalışır araya 48 saatlik dinlenme koymalisjn bacak ile ağırlık yapacaksan. Yoksa ciddi manada performansın düşer. Ağır kaldıracam diye uğraşma önce güzel bi form oturt sonra ağırlığı arttır. Gerekirse boş ağırlık ile yap yeterli form otursun önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bol bol reels izle böyle ciddi anlamda öğreniliyor kendine uygun program seçip uygula
Bazı kişilerin videoları iyi de artık sosyal medya tamamen şov işine döndü ilaçsız yaygın oranı aşırı düşük adama zamana diyenler var. Doğru bilgiye ulaşmak çok zor oldu iyice.

AI ile olur ama amacını, beslenmeni, vaktini, uykunu detaylı açıkla. Pt'den daha iyi çıkarıyor.

Bir de agirlik kaldirmadan önce ağırlığı olası bi kaza da nasil indirecegini öğrenmelisin roll of shame gibi ya da klips takmadan antrenmanda ağırlığı dengeli düşürme gibi. Çoğu kişi bu durumu atlar. Ağırlığı kaldiramadiginda altında çırpınır. Zamanında ben de yaşadım daha sonra öğrendim şimdi ise tek başıma yüksek kiloları rahatça korkmadan endişe duymadan kaldırabiliyorsan. Kaldiramazsam indirmesini biliyorum.

guray's hypertrophy no. 1

Yapay zekanın bir şeyden anladığı yok antreman programı ve beslenmede. İlk 2-3 hafta fullbody devam et sonra güray aydın hipertrofi programını kullanabilirsin. (Eski olan) antreman programının şiddeti yüksek, set sayılarını kısarak 2-3 set olarak yaparsan baya verimini görürsün. Fullbody programlarda var.

İlk ay Full body tavsiye derim vücut ısınsın, alışsın. Sonra bölgesel çalışmaya geçebilirsin ama bence yapmaman gereken bişey var ; göğüs gününde biceps yerine arka kol çalış. Zaten benchpress gibi itiş hareketlerini yaparken arka kolun çalışıyor. Hazır ısınmış arka kol varken çalışmak daha mantıklı. Sırt günüde ister istemez ön kol çalışıyor o gün de biceps çalışırsın. Bacak günü önemli vücudun toparlanmasını artırır ve testestoron salgılatır. Omuz ile beraber yaparsın aradan çıkar. Bu 1 ay Full body sürecinde program işini de halledersin

İlk ay Full body tavsiye derim vücut ısınsın, alışsın. Sonra bölgesel çalışmaya geçebilirsin ama bence yapmaman gereken bişey var ; göğüs gününde biceps yerine arka kol çalış. Zaten benchpress gibi itiş hareketlerini yaparken arka kolun çalışıyor. Hazır ısınmış arka kol varken çalışmak daha mantıklı. Sırt günüde ister istemez ön kol çalışıyor o gün de biceps çalışırsın. Bacak günü önemli vücudun toparlanmasını artırır ve testestoron salgılatır. Omuz ile beraber yaparsın aradan çıkar. Bu 1 ay Full body sürecinde program işini de halledersin
Bütün broscience'ı tek yoruma sığdırmışsın helal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,425
Üyeler
188,106
Son üye
baysım33
Geri