Selamlar arkadaşlar, masaüstüne geçtiğim için laptopumu satacağım ama piyasası çok karışık. İkinci el sitelerinde her kafadan bir fiyat çıkmış, emin olamadım. Size sormak istedim.
Cihaz: Asus TUF Gaming F15 (FX507ZC4-HN010)
Özellikleri:
i7-12700H İşlemci
RTX 3050 Ekran Kartı
16 GB RAM
1 TB SSD (RAID 0)
144Hz Ekran
Durumu:
Cihazın garantisi geçen Kasım ayında bitti. Garantisi bitmeden servise vermiştim, anakartı sıfırıyla değiştirdiler. Şuan performansında bir sorun yok.
Sadece iki kusuru var:
1. Kasanın sağ altında yanlış vida takıldığı için ufak bir iz var (fotoğrafını ekledim).
2. Hep mouse ile kullandığım için fark etmemişim, touchpad'in sol tık tuşu basmıyor (dokunmatiği çalışıyor ama tuş çalışmıyor). Sizce bu kusurları da düşünürsek, hızlı satılması için ne fiyat yazmalıyım? Ölücüye gitmesin ama abartı da olmasın istiyorum.
Cihaz: Asus TUF Gaming F15 (FX507ZC4-HN010)
Özellikleri:
i7-12700H İşlemci
RTX 3050 Ekran Kartı
16 GB RAM
1 TB SSD (RAID 0)
144Hz Ekran
Durumu:
Cihazın garantisi geçen Kasım ayında bitti. Garantisi bitmeden servise vermiştim, anakartı sıfırıyla değiştirdiler. Şuan performansında bir sorun yok.
Sadece iki kusuru var:
1. Kasanın sağ altında yanlış vida takıldığı için ufak bir iz var (fotoğrafını ekledim).
2. Hep mouse ile kullandığım için fark etmemişim, touchpad'in sol tık tuşu basmıyor (dokunmatiği çalışıyor ama tuş çalışmıyor). Sizce bu kusurları da düşünürsek, hızlı satılması için ne fiyat yazmalıyım? Ölücüye gitmesin ama abartı da olmasın istiyorum.