7800xt satılıp 9060xt veya 5060ti 16gb geçilmeli mi?

Eskiden dlss, fsr falan dikkat ediyordum ama bunca seneden sonra saf kas gücü yüksek kartla native oyun oynamanın en iyisi olduğunu anladım. Öyle yada böyle deneyim her zaman daha iyi oluyor. Her şey fps değil gerçekten..

7900 xt ye geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden dlss, fsr falan dikkat ediyordum ama bunca seneden sonra saf kas gücü yüksek kartla native oyun oynamanın en iyisi olduğunu anladım. Öyle yada böyle deneyim her zaman daha iyi oluyor. Her şey fps değil gerçekten..
Haklısınız ama elimde şu an bi nvidia bir de amd kart var, cyberpunk 2077 de 2k dlss kalite fg ile aldığım görüntü ile 2k + fsr 3.1 kalite + fg arasında dağlar kadar fark var. Gerçi her oyunda bu kadar iyi çalışmıyor ama yine de dlss inanılmaz bi teknoloji

gerek yok diğer parçalarını yükselt

Gigabyte 7800xtye sahibim ve aldığımdan beri çok memnunum fakat yeni nesili takip etme gerekliliği hissediyorum. Kartım temiz kullanıldı açılmadı haftada 1 kez tozunu alıyorum fanlarının, kfg tam 1 sene 2 ay garantisi duruyor sizce geçmeli miyim dostlar?
Her iki başlıktaki kart iyidir.
Yeni teknolojilerle kullanırsın mis.
İkisinden birini alabilirsin.

Bence değişmeye değmez gibi duruyor. Sırf teknolojisi için benzer veya daha iyi performans veren bir karttan vazgeçmenin bir manasını bulamadım. Sıfırdan alacak olsan 5060ti derdim ama zaten elinde kartın var yani.. Daha üst bir seviyeye geçilse tamam diyeceğim de..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,161
Üyeler
190,698
Son üye
omerturhan366
Geri