Dostlar ben çok kötüyüm. Siz nasılsınız hayat iyi gidiyor mu?

Bir cok kişi laf etmiş. Peki neden secemedigimiz hayati yaşamak zorundayız neden herkes sizinle aynı inanca sahip olmak zorunda. İnsan ol.ek isteyemez mi insan ayrıca bir yerde atlayınca ya da gerçekten %100 garantisi olum yöntemi var mi varsa söyleyin aydinlanalim. Bazı örnekler var dünyada bir çok kişi intihar ediyor neden hemen ergen ergen düşünce diyorsunuz ki

Çok şükür akıp gidiyor bende yalnız birisiyim birkaç tane okulda ve stajda delirmemek için konuştuğum arkadaşlarım var ama pek samimi değilim aşırı derecede zaten insanları da sevmiyorum mümkün olduğunca yalnız olmaya çalışıyorum aşırı hoşuma gidiyor sessizlik kimse bir şey demiyor istediğini yapıyorsun ohhh kafa rahat.

Bir cok kişi laf etmiş. Peki neden secemedigimiz hayati yaşamak zorundayız neden herkes sizinle aynı inanca sahip olmak zorunda. İnsan ol.ek isteyemez mi insan ayrıca bir yerde atlayınca ya da gerçekten %100 garantisi olum yöntemi var mi varsa söyleyin aydinlanalim. Bazı örnekler var dünyada bir çok kişi intihar ediyor neden hemen ergen ergen düşünce diyorsunuz ki
Bir yerde atlıyorsan 2 metre ileri iniyoruz kanki.
Dünya dönüyor o yüzden. Gökdelenden atla Almanyada inersin huzuru bulursun. Mercedes leş fiyatına resmen alıp kullanırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok şükür akıp gidiyor bende yalnız birisiyim birkaç tane okulda ve stajda delirmemek için konuştuğum arkadaşlarım var ama pek samimi değilim aşırı derecede zaten insanları da sevmiyorum mümkün olduğunca yalnız olmaya çalışıyorum aşırı hoşuma gidiyor sessizlik kimse bir şey demiyor istediğini yapıyorsun ohhh kafa rahat.
Bende insanları sevmiyorum. Atom bombası gerekli. Kırmızı düğme olsada bassak. :D

Bir yerde atlıyorsan 2 metre ileri iniyoruz kanki.
Dünya dönüyor o yüzden. Gökdelenden atla Almanyada inersin huzuru bulursun. Mercedes leş fiyatına resmen alıp kullanırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende insanları sevmiyorum. Atom bombası gerekli. Kırmızı düğme olsada bassak. :D
Neden hep bir risk almak zorundayım başarısız intihar girişiminde sakat halde neden zorla hayatta birakilacagim ilacı verip acısız neden ölemiyorum neden zorla hayatta tutuluyorum.

Hayatım iyi şuanlık birkaç seneye daha iyi olacak.

Büyüdüğünü kabullenmek zor gelir dost bende 2 yıl önce aile evinden ayrıldım ve harbiyeye geldim başta her şey güllük gülistanlıkdı ama izmirde kalan dostlarım ailem hayatlarına bakıyorum bana bakıyorum evdeki odamın kilere dönüşünü izliyorum eskiden bitmek bilmez kavgalar varken şimdi 6 ay sonra eve döneceğim diye ailemin arkadaşlarımın hazırlık yaptığını görüyorum evde bile asla rahat hissedemiyorum çünkü döneceğimi biliyorum çok güzel bir söz var evinin artık kokusu varsa orası evin değil sen orada misafirsin yapabileceğin tek şey yeni çevre kurmak ailem diyenileceğin insanlar bulmak asosyal gibi oyuna gömülme elbette günün gürültüsünden kaçmak için oyna ama sosyalleşip yeni insanlar buldukça en çok ev özlemi unutuluyor artık kendi ayakların ütündesin annen sabah seni kaldıemayacak dostum kendine çeki düzen ver

Geri