thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,053
100 LİRA İÇİN Mİ
Harbi site farkından dolayı 100 lira için üründen olursan üzer hocam![]()
100 TL farkı ben de sonradan gördüm de onun için neden iptal edeyim
100 LİRA İÇİN Mİ
Harbi site farkından dolayı 100 lira için üründen olursan üzer hocam![]()
Benim de 1 arkadaşı arayıp iptal demişler. Beni arayan olmadı. Olursa THH'ye taşırım süreci. 70'lik ürünü 10K'ya alsak iptal etsinler de öyle absürt bir rakama almadık. O yüzden THH'nin yardımcı olacağını düşünüyorumElle kendin bişeyi iptal etme hocam gerekiyorsa kendileri iptal etsinler. Senden başka iptal denen de olmamış o ilginç.
HACIM BİR GELİŞME VAR MI EN ERKEN ARAYIP SORAN SENSİNgaming geni aradım fiyatta hata olmadigini teyit ettiler
ortalama 6 milyon tl topladılar entegrasyon ayağına cebine kâr koyacaklar belli ki
iptal ettirdiğim prizyondaydı hemen yansıtmışlar bence talep çok gelince iptal ettiler gibi geldi bana bakalım belli olur. Entegrasyondan kaynaklı bir hata olduğunu ben şahsen düşünmüyorum absürt bir fiyat hatası yoktu talep gelince stokta yeteri kadar olmayınca iptal edelim dediler.ortalama 6 milyon tl topladılar entegrasyon ayağına cebine kâr koyacaklar belli ki
o her şeye reklam diye ekliyorİndirim kaplanı falan filan bunlarda paylaşırken #reklam olarak yayınladılar. Reklam olarak paylaş dediğin ürüne fiyatı şudur paylaş dersin.
Burada 3 kağıt dönüyor.
Reklam verdiriyorsun. fiyat diyorsun sonra fiyatın farkında değiliz hata mata.