❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Elle kendin bişeyi iptal etme hocam gerekiyorsa kendileri iptal etsinler. Senden başka iptal denen de olmamış o ilginç.
Benim de 1 arkadaşı arayıp iptal demişler. Beni arayan olmadı. Olursa THH'ye taşırım süreci. 70'lik ürünü 10K'ya alsak iptal etsinler de öyle absürt bir rakama almadık. O yüzden THH'nin yardımcı olacağını düşünüyorum

Bu firma bence placeholder olarak kafadan sallama bir stok miktarı girmiş. Olay bu kadar patlamasa 10-20 kişi sipariş verse yollarlardı çünkü indirim oranı hata denecek kadar absürt değil. Gecenin 1'inde 200-300 sipariş geçildi mevzuya uyandıklarında bu miktar ürünü bu fiyata tedarik edemeyecekleri belli olduğu için "U" yapıyorlar şimdi. Biraz geçsin bakalım olaylar nereye varacak. Firmalar tarafından aranan mutlaka konuya yazsın.

HEP BERABER TELEFONUN BAŞINDA BEKLİYORUZ

ortalama 6 milyon tl topladılar entegrasyon ayağına cebine kâr koyacaklar belli ki

Ben de abim için almıştım. Abimi arayıp iptal edeceklerini söylemişler. Abim de tüm yasal haklarimi kullanacağım diye söylemiş onlar da kullanabilirsiniz deyip telefonu kapatmışlar.

Eğer ki bu ürünler çıkar amaçlı bu şekilde iptal edilirse her fırsat da gaming.gen i kötülerim.

ortalama 6 milyon tl topladılar entegrasyon ayağına cebine kâr koyacaklar belli ki
iptal ettirdiğim prizyondaydı hemen yansıtmışlar bence talep çok gelince iptal ettiler gibi geldi bana bakalım belli olur. Entegrasyondan kaynaklı bir hata olduğunu ben şahsen düşünmüyorum absürt bir fiyat hatası yoktu talep gelince stokta yeteri kadar olmayınca iptal edelim dediler.
Olur da THH ye gidip kazanan olursa firma daha çok zarar ediyor ben olsam absürt bir indirim olmadığı için marketing bütçesinden düşerek ürünleri gönderirdim bakalım küçük bir firma da değil lenovoyla anlaşıp gönderebilirlerdi
1-2 yayınca 5-10 milyon sponsorluk anlaşması yapacağıma bu ürünleri gönderirdim kısaca

İndirim kaplanı falan filan bunlarda paylaşırken #reklam olarak yayınladılar. Reklam olarak paylaş dediğin ürüne fiyatı şudur paylaş dersin.

Burada 3 kağıt dönüyor.
Reklam verdiriyorsun. fiyat diyorsun sonra fiyatın farkında değiliz hata mata.

İndirim kaplanı falan filan bunlarda paylaşırken #reklam olarak yayınladılar. Reklam olarak paylaş dediğin ürüne fiyatı şudur paylaş dersin.

Burada 3 kağıt dönüyor.
Reklam verdiriyorsun. fiyat diyorsun sonra fiyatın farkında değiliz hata mata.
o her şeye reklam diye ekliyor

ŞU ANDA TELEFON DA ARAYIP İPTAL EDİYOR

Telegram gruplarında da iptal edilenler olmuş, göndermeyecekler belli ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,956
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri