zlatan29
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Daha iyi bir indirim gelir mi acaba lenovo gibi muallaktayımKaçmaz bu bence, konusunu açtım yorumları takip edesin
Daha iyi bir indirim gelir mi acaba lenovo gibi muallaktayımKaçmaz bu bence, konusunu açtım yorumları takip edesin
Parayı yatırmadığın için durum değişmemiştir.Yatırdığında iptal gelir muhtemelen o yüzden yatırmamak en iyisi.Havale ile aldım ödeme de yapmadım iptal de edilmemiş. Acaba kredi kartlı olan siparişleri mi iptal ettiler
İptal gelmesi önemli değil ürünün stoğu bitince thh ye veririm daha üst model talep ederim.Parayı yatırmadığın için durum değişmemiştir.Yatırdığında iptal gelir muhtemelen o yüzden yatırmamak en iyisi.
Ben iki gün sonra ödeyip bi deneyebilirimHavale ile aldım ödeme de yapmadım iptal de edilmemiş. Acaba kredi kartlı olan siparişleri mi iptal ettiler
Havele süresi kaç gün bilgin varmıBen iki gün sonra ödeyip bi deneyebilirim
Sıkça sorulan sorularda vardı, 3 iş günü galiba.Havele süresi kaç gün bilgin varmı
İki haftaya kartlara yansır 6 ay beklemezTHH 6 aydan önce çözülmez parayı bir güzel kullanır gençler tek çekim zaten hepsi memlekette dürüst iş yapan kimse kalmamış
Kesime denk gelirsen bir tur ödetiyor bankaİki haftaya kartlara yansır 6 ay beklemez