Gamepower kyruse alınır mı

Bu fiyat aralığında H2002P öneririm. Ama tabii Gamepower USB girişli kulaklıkları da ses olarak benzer oluyorlar. Yanlışım yoksa Havit'e göre kulak pedleri de bir tık büyük oluyor. Dip ses sorunu da Gamepower'da çok duydum, o yüzden daha önceden 3-5 ay kullandığım H2002P öneriyorum.

@SpeedCar Razer BlackShark V2 X önermem. Bu fiyata kulaklık alan insanların sistemlerindeki anakartlar giriş seviyesi, onlardaki ses kartı da jak kulaklıkları besleyecek düzeyde olmuyor. Ses boğuk ve az olacaktır. Şu konudaki ayarlar ile bir nebze düzeltseler de içinde ses kartı olan USB girişli H2002P, Gamepower veya Rampage kulaklıklar kadar ses performansı alamayacaktır. Razer'ın tek artısı kulak pedi konforlu. Onun dışında marka ve döviz kaynaklı fiyatı şişmiş bir ürün.

Geçen aylarda Amazon'dan ₺1500 yeşilini aldım. Kulak pedi hariç malzeme kalitesi bayağı dandik. Ne örgülü kablosuz var ne de düşse esneyerek krılmayı önleyecek kadar kaliteli plastiği. Yani şu an indirim yoksa ₺2200 satılıyor tamamen kazık. Kulak pedi ve rahatlığından dolayı döviz sorunumuz da olmasa açıkcası ₺1000 veya altında olması gereken bir ürün. Çinliler daha uyguna, malzemesi daha kaliteli ve içine $3-5 koyduğu ses kartı ile 50-53mm sürücüleri gayet yüksek şekilde ses verebiliyor. Razer'da bunu yapabilir, ama değişen piyasa ve sektöre ayak uyduracak kafa yok. Nasıl olsa marka diye düşünmeden alan büyük bir çoğunluk var.

Son düzenleme:
Geri