🔥İndirim 4 Adet Alımda 132 TL Koza Erkek 3'Lü Pamuklu Likralı Boxer

cekcekici

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
KOZA150 Kodunu Sepette Uygulamanız gerekiyor tüm koza markalı ürünlerde 600/150 İndirim Yapıyor

Boxer Adet 44 TL'ye Geliyor

M- XL- 2 XL Bedenler

IMG_5141.webp

Piyasadaki kaliteli kalitesiz birçok boxer modelini denedim rahatlığı seher yıldızı nda buldum şiddetle tavsiye ederim ama özellikle beyaz rengi olması lazım eğer hafif rahat olsun derseniz size de bir bilgi beyaz renk boxer ları tercih edin renk pigmentleri daha soft oluyor kimyasallar daha az oluyor daha yumuşak dokuya sahipler

Son düzenleme:
Piyasadaki kaliteli kalitesiz birçok boxer modelini denedim rahatlığı seher yıldızı nda buldum şiddetle tavsiye ederim ama özellikle beyaz rengi olması lazım eğer hafif rahat olsun derseniz size de bir bilgi beyaz renk boxer ları tercih edin renk pigmentleri daha soft oluyor kimyasallar daha az oluyor
Koza pamuk oranı iyi 3 boxer 1 paket sigara parasına geliyor denemekte fayda var siye düşünüyorum çok parası olanlara dagi micro modal tavsiyemdir dünyanın en iyi boxeri olduğunu düşünüyorum😂

Acaba rahat mıdır

Piyasadaki kaliteli kalitesiz birçok boxer modelini denedim rahatlığı seher yıldızı nda buldum şiddetle tavsiye ederim ama özellikle beyaz rengi olması lazım eğer hafif rahat olsun derseniz size de bir bilgi beyaz renk boxer ları tercih edin renk pigmentleri daha soft oluyor kimyasallar daha az oluyor
Jack&Jones kullanıyorum ben. Kalıpları dar olduğu için, Bedenimden 1-2 beden büyük satın alıyorum. Türkiye üretimli bir kaç ürüne denk geldim rezalet ötesi kalite var. Gidiğ diğer giydiklerime baktım meğer hepsi Çin üretimiymiş...
Yurtdışında genelde şu modelleri kullanılıyor. Bedenimi bulsam bunlardan alıcam, ama yok...

reis linke girince böyle şeyler çıkıyor ?
1769004431992.webp

Emanete o kadar para bayılmam ben o kadar değerli bir yer değil 😂
Aksine, Neslini devam ettirme ve vücüdunuzdan pisliklerin attıldığı son nokta olması hasebiyle çok önemli. Dünyaya geldiğmiz ilk noktalardan biri.

Aksine, Neslini devam ettirme ve vücüdunuzdan pisliklerin attıldığı son nokta olması hasebiyle çok önemli. Dünyaya geldiğmiz ilk noktalardan biri.
Neslim devam etmesin boşver onlarda sıkıntı çekmesin valla orasını o kadar da önemsemiyorum sadece düzenli bakımlarını yaparım o kadar 😁

Neslim devam etmesin boşver onlarda sıkıntı çekmesin valla orasını o kadar da önemsemiyorum
Hocam birde bende baldır genis mesela ben bulamıyorum. Bende baldır kısmı genis olması (yani bedeni biraz büyük olmalı) lazım birde kusakları bildiğimiz gibi olmamalı biraz rahat olmalı ona da loosen fit deniyor, Ben bir Mısırlı'da birde M&S'da gördüm, Mısırlı'dan aldım, tanesine de bi miktar para verdik bakalım :D

Geri