VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Benim
kontrol ettim puanlar yatmış. şimdi bu puanları nerede harcayabiliriz ona bakmamız lazım galiba :D puanları kullanabileceğimiz bildiğiniz e-ticaret sitesi var mıdır
Puanharca app üzerinden komisyon ödeyerek amazon bakiyesi, farklı platformların hediye çeki vs. alınıyor. Petrol ofisi ve opet'te geçtiğini söylüyorlardı. Migros'da geçtiğini söylüyorlardı ama ben beceremedim. Şok marketlerde kasiyer arkadaş paraf posunda puanla ödemeyi seçerse kullanılabiliyor.

5 bin bu kampanyadan 5 bin önceden birikmiş toplam 10 bin lira Paraf Puan'ım vardı gittim Migros'tan 10 KG et aldım geldim puanlarla bire bir denk getirerek. Yatırım tavsiyesidir :D

Merhabalar 10 gün önce bacanağa 245kf inno3d 5070 li sistemi 58 bin tl aldıktan sonra bu postta bu kampanyayı gördüğümde hay şansıma dedim. Sonra dedim bari ben ekran kartını değiştireyim. İlk gün 33.110 tl ye düşen XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT yi 40 bine tamamlayacak bir şey bulamayınca, ertesi güne bıraktım, o günde xfx stok bitmiş. Bende dedim bunun da stoğu biter yapıştır gitsin. 44.873 TL ye düşen inno3d 5070 ti x3 ekran kartını almış bulundum. Ertesi gün xfx tekrar stoğa girdi, ama kampanyayı bozma riskine girmedim. Benim 5700x, rx 6700, 2x16 ddr4 sistemde bile last of us part 2 oynununda fps i 5 e katladı. İhtiyacı olan kaçırmasın diyeceğim ama sadece mağaza stoklarında görünüyor şuan. Postu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun

Ekler

• 20260123_000048.webp
    20260123_000048.webp
    658.3 KB · Hit: 75
Merhabalar 10 gün önce bacanağa 245kf inno3d 5070 li sistemi 58 bin tl aldıktan sonra bu postta bu kampanyayı gördüğümde hay şansıma dedim. Sonra dedim bari ben ekran kartını değiştireyim. İlk gün 33.110 tl ye düşen XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT yi 40 bine tamamlayacak bir şey bulamayınca, ertesi güne bıraktım, o günde xfx stok bitmiş. Bende dedim bunun da stoğu biter yapıştır gitsin. 44.873 TL ye düşen inno3d 5070 ti x3 ekran kartını almış bulundum. Ertesi gün xfx tekrar stoğa girdi, ama kampanyayı bozma riskine girmedim. Benim 5700x, rx 6700, 2x16 ddr4 sistemde bile last of us part 2 oynununda fps i 5 e katladı. İhtiyacı olan kaçırmasın diyeceğim ama sadece mağaza stoklarında görünüyor şuan. Postu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler. Daha iyileri sizlerin olsun
hayırlı olsun güzel fiyat

İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?
Ekran görüntüsü 2026-01-23 022243.webp

Son düzenleme:
İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce?
Alıntıyı görüntüle

İkisi kardeş marka ve bu iki modelin boyutları bire bir aynı. Soğutma performansları da çok büyük oranda aynı olacaktır hocam. Gözle görülebilecek iki tane fark var birincisi Zotac kutusundan GPU destek aparatı çıkıyor, Inno3D'den çıkmıyor. İkincisi ise Zotac 5070 Ti'da Zotac yazısında beyaz led aydınlatma var(rengi değiştirilemiyor bildiğim kadarıyla), Inno3D X3 modelinde herhangi bir aydınlatma yok. Kısacası gözünüze hitap edeni alıp geçebilirsiniz bu ikisi arasından

kontrol ettim puanlar yatmış. şimdi bu puanları nerede harcayabiliriz ona bakmamız lazım galiba :D puanları kullanabileceğimiz bildiğiniz e-ticaret sitesi var mıdır
Pazaramada puan aktararak kullanabilirsiniz. Yanılmıyorsam belli tarih arasında eklediğin kadar puanda kendi ekliyordu. Bir sınırıda olabilir tam hatırlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri