Max 50 K Laptop Alımı

Crawm20

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Max 50 K bütçem var oyun için ne alabilirim . Çalışan birisiyim akşamları oynayacağım . Öncelikli olarak Cs2 oynarım vakit olursa RDR2 oynarım . İş için kullanmayacağım bir tane cihaz beğendim görseli aşağıya ekliyorum.
1.webp

Herkese iyi akşamlar.

forumda indirimler kısmında Asus tuf f16 5050 var 45 küsür bir fiyatı vardı onu al geç indirim bitmeden

Max 50 K bütçem var oyun için ne alabilirim . Çalışan birisiyim akşamları oynayacağım . Öncelikli olarak Cs2 oynarım vakit olursa RDR2 oynarım . İş için kullanmayacağım bir tane cihaz beğendim görseli aşağıya ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle

Herkese iyi akşamlar.

Alıntıyı görüntüle

Herkese iyi akşamlar.
Mantıklı hocam fiyata göre suan daha ucuzu var mıdır bilmem

Arkadaşlar tekrardan herkese merhaba , son olarak aşağıdaki 2 ürün arasında karar kıldım sizce hangisini seçmeliyim ?
1.webp
2.webp

Merhabalar hocam , yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim . Son olarak Asusta karar kıldım . Genel olarak yorumları iyi geldi sizce nasıldır ?

Merhabalar hocam , yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim . Son olarak Asusta karar kıldım . Genel olarak yorumları iyi geldi sizce nasıldır ?
Olur hocam. Bu fiyat bandından ya Asus TUF ya da Lenovo LOQ (yeni seri) olanlardan almak mantıklı.

Alıntıyı görüntüle

Herkese iyi akşamlar.
Victus 15-16larda hall sensör sorunu var. Tavsiye etmem. Asus F16 bakabilirsin 5060 alabilirsen onu al

Geri