Beni goruntusu cok cezbetti ama kablolu olmasi baya bir eksi katiyo benim icin kablosuz icinde aradaki fiyat farki cok yuksek kararsiz kaldimkendim hs80 rgb usb kullanıyorum 1 senedir fazlasıyla memnunum mikrofonu nerdeyse profesyonel olmayan yayıncı mikrofonları düzeyinde. mikrofon sökülemiyor ama katlanıyor katlanırkende mikrofon kapanıyor, indirince mikrofon açılıyor bu da pratiklik sağlıyor. ses kalitesi vs beni fazlasıyla tatmin etti. ben extra olarak steel series sonar kurdum onunla daha da arttı ses kalitesi. padleri çok kolay takılıp sökülebiliyor bu bi avantaj + padleri kumaş (havlu kumaş gibi çok yumuşak bişey) kendi yazılımı icue oradanda baya bi ayar yapabiliyorsun. 7.1 güzel çalışıyor.
Valla hocam konfor düşkünü biriyim ama bhndan once g733 kullandim beni mikrofon konusunda uzdu cok iyi degildi ses olarak fena olmasada şimdi bu ikisi arasinda kaldim ama steelseries alicam gibi duruyorİki üründe ses kalitesi olarak üzmez keyif verir. Konfor olarak SS'e +1 yazarım, mikrofon olarak HS'ye +1 yzarım. İkisi de güzel ürün.
HS80 asla konforsuz bir kulaklık değil bu arada. Sadece mikrofonunun sökülebilir olmayışı ve yazılım özgürlüğünün pek olmaması açısından konfor SS daha iyi. Yoksa mikrofon önceliğiniz varsa HS80 açık ara iyi, hatta piyasadaki en iyi mikrofona sahip olabilir emin değilim.Valla hocam konfor düşkünü biriyim ama bhndan once g733 kullandim beni mikrofon konusunda uzdu cok iyi degildi ses olarak fena olmasada şimdi bu ikisi arasinda kaldim ama steelseries alicam gibi duruyor
hs80 3 tane modele sahipBeni goruntusu cok cezbetti ama kablolu olmasi baya bir eksi katiyo benim icin kablosuz icinde aradaki fiyat farki cok yuksek kararsiz kaldim![]()
Hocam fiyat artiyor ne yazikki benim arkadasim satiyor hs80 usb rgb modelini 2500 e veriyor bitanede internette buldum ayni fiyata deformesiz ikiside sorunsuz onu baz alarak yoeumluyorumhs80 3 tane modele sahip
hs80 usb (kablolu)
hs80 wireless (kablo + dongle)
hs80 max wireless (kablo (sadece şarj ediliyor) + dongle + bt)
HS80 asla konforsuz bir kulaklık değil bu arada. Sadece mikrofonunun sökülebilir olmayışı ve yazılım özgürlüğünün pek olmaması açısından konfor SS daha iyi. Yoksa mikrofon önceliğiniz varsa HS80 açık ara iyi, hatta piyasadaki en iyi mikrofona sahip olabilir emin değilim.
kablo en büyük eksisi ama 2.5k gibi bir fiyata bunu alabiliyorsan bence çok düşünme.Hocam fiyat artiyor ne yazikki benim arkadasim satiyor hs80 usb rgb modelini 2500 e veriyor bitanede internette buldum ayni fiyata deformesiz ikiside sorunsuz onu baz alarak yoeumluyorum
Yani hocam eğer gürültü engellemeyi saymazsak 250$'lık byerdynamic ile aynı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gürültü engelleme kısmı da broadcast ile çözülürYani hocam eğer gürültü engellemeyi saymazsak 250$'lık byerdynamic ile aynı.