Çözüldü✓ MSI MAG A650BNL 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI Alınır mı ?

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
3000
rx7600 ekran kartı almayı düşünüyorum bu psu yeterli olurmu ?
Şu anki bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
500GB M.2 SSD.
Rampage X-horse 650W 80Plus Bronze .
Anakart B460M-A Pro (MS-7C88).

online mağazalardan almak istemiyorum fiziksel mağazalardan alıcam. düşünceniz için sağolun. şimdilik bu psu işimi görürmü peki ?

Neden psu alıyorsun elindeki sistem maks 250 - 300 watt harcar

hocam rampage psulara güven olmuyormuş. vallaha 5 senedir kullanıyorum bende anlamadım millet çok söylüyor değiştir diye
O sorunları uç noktada zorlayanlar yaşıyor psu verimli olmadığı için üzerinde yazan 600w ı veremiyor ısınıyor şişiyor ama senin durumunda bir şey olacağını düşünmüyorum daha yarı kapasitesinde kullanmıyorsun çok şüphelenirsen içini aç tozunu al şişme vs var mı diye

her kafadan farklı bir ses geliyor. bu psu hakkında

1769311344948.webp
C tier listte gözüküyor.Enermaxın 700w ı da c tier listteydi ve2k.

PSU'da iyi bir markaya geçmenizde fayda var. Ben olsam ben de rampage marka bir PSU'ya sistem emanet etmezdim kim ne derse desin.

Seçtiğiniz PSU güzel bir PSU, 2-3 sene kullandım. Fakat 12v2x6 slotu olan bir PSU'ya geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Yarın sistem upgrade ettiğinizde rahatlık yaşarsınız.

görseli örnek olarak attım.

edit: alacağınız ekran kartını şimdi okudum. yine de yorumu kaldırmıyorum.

Ekler

• 1769345615926.webp
    1769345615926.webp
    47.5 KB · Hit: 10
sağolun
PSU'da iyi bir markaya geçmenizde fayda var. Ben olsam ben de rampage marka bir PSU'ya sistem emanet etmezdim kim ne derse desin.

Seçtiğiniz PSU güzel bir PSU, 2-3 sene kullandım. Fakat 12v2x6 slotu olan bir PSU'ya geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Yarın sistem upgrade ettiğinizde rahatlık yaşarsınız.

görseli örnek olarak attım.

hocam rampage psulara güven olmuyormuş. vallaha 5 senedir kullanıyorum bende anlamadım millet çok söylüyor değiştir diye
Evet kötü ancak elindeki sistem 750w'ın yarısına bile gelmeyeceği için rampage psu hala iş görür boşuna değiştirme.

tmmdır zaten değiştirmekten vazgeçtim. bir sorun çıkarırsa değiştirecem. genede teşekkür ederim.
Evet kötü ancak elindeki sistem 750w'ın yarısına bile gelmeyeceği için rampage psu hala iş görür boşuna değiştirme.

Geri