Corsair icue 5000x mi Asus Tuf Gaming GT 302 TG mi?

GT302 full airflow odaklı bir kasadır içinde ki fanlar çok güçlü o rakam verilir mi emin değilim ama 5-6k arasına bulsam direk alırım o derece güzel kasa midtower diye geçiyor ama full tower'a yakın denecek kadar da büyük bu arada 38mm kalınlıkta ki sıvı soğutmaları bile sorunsuz montajını yapabiliyorsunuz.

bu olabilir ama üst tarafa 240mm den fazla soğutucu takılamıyor. olmuşken 360 olsa daha iyi olur.
https://www.amazon.com.tr/NZXT-Flow...ontext&ref_=fplfs&utm_source=chatgpt.com&th=1 bu da aynı şekilde üstte 240 mm sıvı soğutma desteği sanırım
anakart olarak büyük ihtimal b850 msi tomahawk kullanacağım atx. nzxt kasa sanırım ufak kalabilir.

Corsair 3500X olmaz mı? Ben ofisimde kullanıyorum ve şimdilik memnunum. Fanların ses düzeyini ölçmek için cihazım yok ama kulağımı rahatsız etmiyor.
4 fan + 850W güç kaynağı ile birlikte gelmesi sayesinde masrafınızı azaltabilir yada fanların gürültülü gelmesi durumunda bütçe kullanmadığınız için fan alabilirsiniz.

Corsair 3500X olmaz mı? Ben ofisimde kullanıyorum ve şimdilik memnunum. Fanların ses düzeyini ölçmek için cihazım yok ama kulağımı rahatsız etmiyor.
4 fan + 850W güç kaynağı ile birlikte gelmesi sayesinde masrafınızı azaltabilir yada fanların gürültülü gelmesi durumunda bütçe kullanmadığınız için fan alabilirsiniz.
hocam bu sistemde psu da dahil ve ben psu yu daha özel ve kaliteli bir ürün almak niyetindeyim. birde önü mesh olan kasa bakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,227
Üyeler
188,389
Son üye
iceball
Geri