🔥İndirim Asrock B450m Anakart 2489tl

birkaç sene önce sistemimi DDR4'e geçirirken bu modeli aldım o günden beri de bu modeli kullanıyorum.
OC hayaliniz varsa öyle bir hayaliniz olmasın yeterli onun haricinde normal fix bir kullanıcı için söyleyebileceğim net bir falsosu yok.
2. Elde anakart fiyatlandırmaları bi hayli saçma.. Fiyatı sizin için uygun geldiyse tercih edilebilir gibi ancak dediğim gibi bu anakarttan çok bir şey beklememek gerek.
Düz adam taktiği ben işlemciyi takarım ekran kartını takarım power tuşuna basarım ise anakarttan aradığınız şey; heh işte bu anakart onu çok iyi yapar.

VRM Faz yapısı Ryzen 9 5950X'i destekleyecek kadar güçlü. Çıplak haliyle CPU'ya 180 watt güç sağlayabiliyor. Pasif soğutma koyulursa 250 watt'a kadar VRM'ler teorik olarak CPU'ya güç beslemesi yapabiliyor. 105 watt TDP'li işlemciler için yeterli. Bu fiyata daha ne olsun.

Diğer yerlere göre uygun.İkinci el fiyatında.Am4 sistem yoplamayı düşünüyordum almayı düşünüyorum.İyi mi?
Not:İyzico 2000tl üzeri alışverişe 200 puan veriyor 2289 a geliyor
iyzico indirimi icin kampanyayo göremedim hocam ss yada nerde oldugunu yazar mısın ?
ilk sipariş indirimi icin mi yazdın acaba

Hocam ben de i3 sistemimi am4 sistem yapıcam 5 5600x düşünüyüorm ona göre bir anakart varsa ikinci el önerceğinz modeller?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,628
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri