Çözüldü✓ Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım sizce ?

Reaksiyon skoru
1,792
Merhabalar,daha önce'de kulaklık ile bir konu açmıştım ve orda ki öneriler ve kendi beğendiklerimi youtube ve forum üzerinden incellemelerine bakıp 8 seçenek arasından kararsız kaldım.Kulaklığı genel kullanım ve R6,CS gibi FPS tarzı oyunlarda ve DC üzerinde sohbet etmek için kullanacağım.Daha iyi öneriniz olursa atabilirsiniz.

Havit kesinlikle alma ses kalitesi kötü ve hafif olması için kulak pedleri deri değil kumaş. En kötü yanı da sesi ne kadar az açarsan aç dışarıya da aynı oranda sesi veriyor yani diyelim ki son ses maç izliyorsun etrafındaki herkes de seninle birlikte dinliyor. Otobüste falan kesinlikle kullanma zaten herkes seni izler. Kendime almıştım hiç memnun kalmadım kardeşime verdim. Diğerleri arasında H1 veya blackshark gayet kaliteli kulaklıklar. H1in şarjına dikkat et yeter. Rekabetçi oyunlarda mağdur olma :)

Havit kesinlikle alma ses kalitesi kötü ve hafif olması için kulak pedleri deri değil kumaş. En kötü yanı da sesi ne kadar az açarsan aç dışarıya da aynı oranda sesi veriyor yani diyelim ki son ses maç izliyorsun etrafındaki herkes de seninle birlikte dinliyor. Otobüste falan kesinlikle kullanma zaten herkes seni izler. Kendime almıştım hiç memnun kalmadım kardeşime verdim. Diğerleri arasında H1 veya blackshark gayet kaliteli kulaklıklar. H1in şarjına dikkat et yeter. Rekabetçi oyunlarda mağdur olma :)
Havit ucuz diye eklemiştim ama dediğiniz ses sorununu incelemelerde bir çok kişi yaşıyor.Özellikle ses kasma konusunda baya kötü diyorlardı.H1'i bende beğendim hem marka'nın güvenirliği hem de fiyatı açısında güzel duruyor ama mikrofon konusunda ATK ve Blackshark daha iyi.Şarj konusunda büyük ihtimalle sorun yaşamam yani aşırı oyun oynaya biri değilim.

Asus tuf h3 wireless modelini aldım ve bugün geldiği gibi iade talebi oluşturdum cızırtı var ve ses seviyesi çok yetersiz

Asus tuf h3 wireless modelini aldım ve bugün geldiği gibi iade talebi oluşturdum cızırtı var ve ses seviyesi çok yetersiz
Geçmiş olsun hocam,mikrofon dışında incellemelerde böyle bir şey karşılaşmadım.Eğer bütçeniz yetiyorsa V9 Pro alabilirsiniz.Bugün sipariş ettim ve kullanıcı incellemeleri konusunda çoğu kişi memnun kulaklıktan.

Nova 1 var bende gg uygulmasından ayar yaptıktan sonra memnundum ama bir türlü mikrofonu yapamadım veya modelin kendi böyle ses aşırı kısık gidiyordu karşı tarafa hep öyle diyorlardı valoda.

Fuxi H3 al geç, mis gibi kulaklık. BT ve Wireless modda sorunsuz kullanıyorum, pedleri kumaş terletme yapmıyor. Kafamda hissettmiyorum bile.

Nova 1 var bende gg uygulmasından ayar yaptıktan sonra memnundum ama bir türlü mikrofonu yapamadım veya modelin kendi böyle ses aşırı kısık gidiyordu karşı tarafa hep öyle diyorlardı valoda.
Nova 1'i mikrofonu dışında beğenmiştim ama Mchose V9 Pro daha mantıklı geldi aralarında 400-500 tl fark var.
Post automatically merged:

Fuxi H3 al geç, mis gibi kulaklık. BT ve Wireless modda sorunsuz kullanıyorum, pedleri kumaş terletme yapmıyor. Kafamda hissettmiyorum bile.
V9 Pro aldım ama teşekkürler öneriniz için :D X9 stokları bitince bir anda ve V9 Pro görünce anında aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri