🔥İndirim Türk Telekom Bedava 20 cigolayt internet

Hocam hala yapamadıysanız eğer Türk telekomun uygulamasına girdikten sonra aşağıda ki işlemler sekmesine tıklayın daha sonra açılan pencere de sil süpür yazacak ona tıklayın bulutlar gelip geçecek daha sonra parmağınızla ekranı siliyor gibi yapacaksınız
ben yaptımda kullanamıyorumkı cekmıyor

Hocam hala yapamadıysanız eğer Türk telekomun uygulamasına girdikten sonra aşağıda ki işlemler sekmesine tıklayın daha sonra açılan pencere de sil süpür yazacak ona tıklayın bulutlar gelip geçecek daha sonra parmağınızla ekranı siliyor gibi yapacaksınız

Benim hattım Bimcell hocam, dün Bimcell mobil uygulaması üzerinden sil süpürü buldum, 100 dakika konuşma hakkı verdiler sadece.
Sanırım bizi kapsamıyor.

Benim hattım Bimcell hocam, dün Bimcell mobil uygulaması üzerinden sil süpürü buldum, 100 dakika konuşma hakkı verdiler sadece.
Sanırım bizi kapsamıyor.
Maalesef kapsamıyor.
İşin ilginç tarafı şu. Bimcell den Turktelekoma vb geçiş te yapamıyorsun :). Aynı altyapı diye. Sadece başka firmaya geçebilirsin. Fakat sil süpür çok saçma.

Örnek vereyim. Düzenli paket aldığım hattıma günlük internet veriyor, 1 gb 3gb gibi.
Ayda yılda bir yükleme yaptığım hattıma ise sürekli haftalık 10gb, 5gb çıkartıyor. :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri