Ekran piksellesmesi ve ses bozulmasi

Mozzie

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarimda durduk yere ekranda bozulma pixellesme sikintisi olusmaya basladi bazen sesler robotiklesiyor bazen ekran gorseldeki gibi bozuluyor (videoda arkaplanimi gosteriyor ve search barin etrafinda pixellesmeler oluyor ) monitorler gidiyor ve kendini yeniden baslatiyor herhangi bir zamanda oluyor ama anlayamadim ilk oldugunda bana zorla gpu driver guncelletmisti ama yine de duzelmedi neyden kaynaklanabilir 2 yila yakin suredir kullaniyorum pcyi hic boyle bir problem yasamamistim ?

Ekler

• ekranpixellesmesi.webp
    ekranpixellesmesi.webp
    149.4 KB · Hit: 19
Ekran kartı ile alakalı bir durum gibi.
Ekran kartın nedir ?
Isı değerleri vs ne durumda.

en son benim laptopta güney chipset bozulduğunda benzer hatalar yaşamıştım. Ekran kartına güç gönderen portlarda sorun olduğunda bu tarz pixelleşmeler olabiliyor. Isı değerlerinizi kontrol edin. Ekran kartından sorun cıkması muhtemel. Eğer sıkıntı ekran kartında değilse anakartın mofset sıcaklıklarını da kontrol edin hocam.

en son benim laptopta güney chipset bozulduğunda benzer hatalar yaşamıştım. Ekran kartına güç gönderen portlarda sorun olduğunda bu tarz pixelleşmeler olabiliyor. Isı değerlerinizi kontrol edin. Ekran kartından sorun cıkması muhtemel. Eğer sıkıntı ekran kartında değilse anakartın mofset sıcaklıklarını da kontrol edin hocam.
1769266713385.webp
mosfet sicakliklari da normal gozukuyor ekran kartinda da bi isisal problem goremedim bellek hafif yuksek o kadar ama sabit o

Geri