🔥İndirim Colorfull Battle-Ax B850M-PLUS WİFİ V14 DDR5 Anakart 🔥6.711₺ ( Dip Fiyat )

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
Colorful Battle-Ax B850M-PLUS Wıfı V14 Ddr5 7600MHZ Matx Am5 Gaming (Oyuncu) Anakart

IMG_6465.webp

Nasıl anakart alınır mı
ANAKARTI olmayan içşn iyi gibi. Ama 2300 fazla verip gigabyte b850 eagle ice alınır. Bütçe yoksa bu da iyi. Faz yapısı nasıl acaba

7800x3d 4060 var - msı b850m almayı düşünüoyrum bu iş görürse bunu alabilirim ne diyorsunuz

Cok boş kart ya.
Derken ?? 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANAKARTI olmayan içşn iyi gibi. Ama 2300 fazla verip gigabyte b850 eagle ice alınır. Bütçe yoksa bu da iyi. Faz yapısı nasıl acaba
VRM ve Güç Tasarımı

• Faz Sayısı: Toplamda 13 fazlı (10 VCORE + 2 SOC + 1 MISC) bir yapı kullanılmıştır.

• Bileşen Kalitesi: Bu modelde 55A (Amper) Dr.MOS sürücüleri ve F.C.C (Ferrite Core Choke) ferrit boğucu bobinler tercih edilmiştir.

• Soğutma: Fazların üzerinde "Frost Cooling Armor" adı verilen pasif alüminyum soğutucular bulunur. Bu soğutucular, özellikle yüksek yük altında VRM sıcaklıklarını kontrol altında tutmaya yardımcı olur.

Colorfull anakartlar bios güncellemesi yaparken çok kötürüm olduğu için patlıyordu onu düzelttiler mi

13 faz 60 amper. X3d islemcilerin anlik peakleri besleyebilir mi emin degilim. 7 adet usb cikisin 4 tanesi usb 2. Kulakliklar bile latency dusuklugu icin gen.3 istiyor artik. Wifi 6 , bluetooth ve ses kartida eski. Yani zirt pirt degistirilecek sey degil ki bu anakart. Az daha verilip yukardaki arkadasin dedigi gigabyte alinabilir. Tabi bu benim fikrim. Sonucta butce meselesi

Parasina gore cok dolu bir kart ihtiyaci olan kacirmasin bizim insanımız msi asus marka takintisina kapilmasa ne ürünler var daha globalde buraya gelmeyen hemde ucuz fiyata

13 faz 60 amper. X3d islemcilerin anlik peakleri besleyebilir mi emin degilim. 7 adet usb cikisin 4 tanesi usb 2. Kulakliklar bile latency dusuklugu icin gen.3 istiyor artik. Wifi 6 , bluetooth ve ses kartida eski. Yani zirt pirt degistirilecek sey degil ki bu anakart. Az daha verilip yukardaki arkadasin dedigi gigabyte alinabilir. Tabi bu benim fikrim. Sonucta butce meselesi
Gigabyte da 12 faz 60 amper aynı şeyi mi düşünmeliyiz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok boş bir yorum olmuş görende 3.0 usb yok sanacak 😅

Benim sahsi fikrim oldugunu belirttim. Bunun icinde 4 5 tane sey siraladim. Cimbizla cekip aklinca elestirmeye kalkiyorsun. Alan alir almayan almaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,302
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt
Geri