🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam müsait olduğunuzda bana da gönderebilir misiniz

konusunu açtı

amazon aşırı kar ettiğinden bir ürünü kontrol etmek bile onlara zarar yazıyor, zaten belli çapta otomasyona geçtiler, örneği amazon yurtdışında bazen tekli ürün satın alımında full box(misal bir tane ssd aldın ama yanlışlıkla sana bir kutu dolusu 24 tane ssd yollayabiliyor) yollayabiliyor. Alan kişi iade etmek istediğinde, "sizde kalabilir, gerek yok" diyorlar.
Doğrudur hocam TR de çok çakal insan var instagram videosu çeken abinin anlattığı gibi ve TR de bu otomasyonun olduğunu pek düşünümüyorum. Ne bileyim depodan ürün alıp eline farklı ürün gelen insanlarda gördüm de dedim bunlar hiç mi kontrol etmiyor.

Doğrudur hocam TR de çok çakal insan var instagram videosu çeken abinin anlattığı gibi ve TR de bu otomasyonun olduğunu pek düşünümüyorum. Ne bileyim depodan ürün alıp eline farklı ürün gelen insanlarda gördüm de dedim bunlar hiç mi kontrol etmiyor.
Kontrol felan yok burada. X870E Hero anakart aldım Z890 gönderdiler bana :D

Arkadaşlar düşünen varsa sıfırını 11,650 den falan almıştım. Durum çok iyi diyor.
34' 3440x1440 curved - çogu karta 6 taksit var
Ödeme ekranında 8,360 TL fiyat çok iyi

Arkadaşlar düşünen varsa sıfırını 11,650 den falan almıştım. Durum çok iyi diyor.

tüketmişler hocam hemen :)

Bitmiş hemen

Geri