🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Abi çok saçma sen amazonsun adam senden ürün alıp içine başka ürün koyuyorsa bunu nasıl onaylıyorsun? Hiç mi içini açıp bakmıyorlar?
amazon aşırı kar ettiğinden bir ürünü kontrol etmek bile onlara zarar yazıyor, zaten belli çapta otomasyona geçtiler, örneği amazon yurtdışında bazen tekli ürün satın alımında full box(misal bir tane ssd aldın ama yanlışlıkla sana bir kutu dolusu 24 tane ssd yollayabiliyor) yollayabiliyor. Alan kişi iade etmek istediğinde, "sizde kalabilir, gerek yok" diyorlar.

İade tüm ürünler seri numarası bazında kontrol ediliyor. Kutusuna koyduğunuz yanlış/farklı üründe depoda imha ediliyor. Böyle saçma heyecanlara girmeyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: roik
İade tüm ürünler seri numarası bazında kontrol ediliyor. Kutusuna koyduğunuz yanlış/farklı üründe depoda imha ediliyor. Böyle saçma heyecanlara girmeyin.
Bir ara tab s9 için klavyeli kılıf aldım üç bin küsüre. Bir hafta sonra 2100e düştü. MH fiyat farkını karşılamayız diyince yeni ürün sipariş verdim, ürün geldikten sonra eski ürüne iade açıp yeni ürünü kutu açmadan iade ettim. Kabul etmişlerdi. Seri no olan bir üründü. Belki fiyat düşük diye etmişlerdir.

Geri