🔥İndirim Clearmen 600 ml Kuponla Adet 138ya geliyor

eliotdalgası

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
Kampanyalı ürünlerde 300/50 tl indirim var. İkili alımda Clearmen 600 ml adet 138 tl ye geliyor. Premiumlulara anında 27 tl iade ile adet 124 ye geliyor. Cimriye göre en iyi fiyat dostlar. Şampuan ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Kampanyalı Ürünler
1000090634.webp

600 ml 1 çeşit var ya malesef. Yağlanma karşıtı olan serisinin olsa 1 koli alacağım...

600 ml 1 çeşit var ya malesef. Yağlanma karşıtı olan serisinin olsa 1 koli alacağım...
Bu ya az satılıyor ya üretimi daha ucuz. Reis ben bunun limonlusunu da kullandım kömürlüsünü de yağa çözüm bulamadım. Senin çözüm bulduğun bir şampuan var mı?

Bu ya az satılıyor ya üretimi daha ucuz. Reis ben bunun limonlusunu da kullandım kömürlüsünü de yağa çözüm bulamadım. Senin çözüm bulduğun bir şampuan var mı?

Hocam aynı durumdayım. Aşırı yağlı bir saç ve cildim var. Çok şey denedim ama çözüm yok. En iyi çözümüm her gün duş almak... Her sabah duş alırım istisnasız bir şekilde. Günün akşamına tekrar yağlı duruma dönüyorum maalesef.

2 şekilde azalma gördüm ama asla tam bitmedi, şöyle:

1) Yıllar önce Neutrogena marka cilt temizleme jeli aldım ve düzenli bir şekilde 1 seneye yakın kullandım. Kullanmamın sonlarına doğru daha az yağlanma oldu ama asla bitmedi. Bir süre sonra düzenim bozuldu ve bıraktım.

2) Her yerde söylenen bir muhabbet de şu, her gün duş almak da bu kadar fazla yağa sebep oluyor. Daha az duş al, daha az yağlansın. Bu süre zarfında cilt ve saç kendi yağı ile beslenecek ve daha az yağlanacak. 2 ya da 3 günde bir duş almaya başladım bir süre boyunca. Minik bir azalma oldu fakat bende biraz takıntı gibi oldu duş almak, duş almayınca kaşınıyorum ve istemsizce "kirli" hissediyorum. Bu hissi yenemediğim için tekrar her gün duş almaya başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri