❌İndirim Bitti! ASUS V16 Intel Core 5 210H/ RTX 5060 48600TL

Şunu alıpta nvidia denetim masasından kaç watt olduğuna bakacak bir babayiğit var mı
2 mesaj üstte bilgilendirici şekilde modeli açıklayıp watt değerini yazdım, yorumları okumadığınız için tekrar tekrar soru soruyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitesinde 4050 li model için cpu+gpu 70watt yazmışlar. 5060 modelini bulamadım fakat muhtemelen aynıdır ikisi model de 150watt adaptöre sahip. yani 35 watt olması muhtemel gpu
hocam yorumları okumuyor musunuz anlamıyorum bir üst mesaj benim mesajım uzun uzun bilgilendirerek 75w olduğu yazmışım ya zaten...

yorumuzu okudum hocam bilginizin kaynağını belirtmemişsiniz, sitesinde aynı modelin 4050 olanı için gpu+cpu nun toplam 70 watt olduğu yazıyor ve bu modelinde aynı değerde olabileceğini yazdım alacak kişi ona göre iyice araştırsın.
bilgilerin kaynağı direk benim çünkü hocam :giggle: arkadaşları bilgilendirmek için mağazalara yeni gelen laptopların güç değerlerine bakıp not alıyorum. ismimiz abdullah olmadığı için pek ciddiye alınmıyoruz sanırım :peeposad:

bilgilerin kaynağı direk benim çünkü hocam :giggle: arkadaşları bilgilendirmek için mağazalara yeni gelen laptopların güç değerlerine bakıp not alıyorum. ismimiz abdullah olmadığı için pek ciddiye alınmıyoruz sanırım :peeposad:
oyun testlleri varmış hocam şimdi gördüm 75 watt olduğu yazıyor, ama genelde 50-60 watt arası çalışıyor 70 watt çıktığını görmedim

Her laptop konusunda asus tuf f16 öneren biri olarak bu modeli önermiyorum. Asusun loq essential ve msi cyborg/thin gibi daha ince ve hafif laptoplara rakip olarak çıkardığı bir model. Tufların kısılmışı diyemeyiz, baştan sona farklı kasa, soğutma, klavye vs.

İçindeki ekran kartı 5060-75w tuf f16 5050-115w'dan daha kötü performans veriyor. 5060 alayım derken 5050'den daha kötü bir laptop alacaksınız.

Yine aynı şekilde işlemci 210h 13450hx'den %20 daha kötü bir işlemci.

Kimler alabilir: ince ve hafif olsun, taşınabilir olsun ve en önemlisi aldığım laptop gaming laptop gibi durmasın ofiste falan kullanıcam akşam eve gelince de çok yük bindirmeyen lol,valo gibi oyunlar oynarım diyen arkadaşlar
Hocam kullanım amaçları çok karıştırılıyor forumda ben mesela ince laptop bakıyordum hafif ve taşınabilir olarak ekran kartı olması falan çok büyük artı pek rakibini göremedim. Bu civarda laptop almayı düşünüyordum sizce bidaha iner mi?

Hocam kullanım amaçları çok karıştırılıyor forumda ben mesela ince laptop bakıyordum hafif ve taşınabilir olarak ekran kartı olması falan çok büyük artı pek rakibini göremedim. Bu civarda laptop almayı düşünüyordum sizce bidaha iner mi?
hocam hiç oyun oynamıcaksanız ben oled ekranlı bir model öneririm. ama ekran kartı olsun istiyorsanız dediğiniz gibi asus v16 doğru tercih. msi thin, loq essential almaktansa v16 tercih edilebilir.

taşınabilir oled ekranlı bu ve buna benzer modeller daha mantıklı bence:

özellik ve fiyat/performans olarak tabii ki daha kötü ama en azından 14" taşınabilir kasa ve en önemlisi oled ekran alıyoruz

diğer önerimde yine 2025 versiyon yeni kasa tuf a14 olur.

16" olduğu sürece bence biri kalın diğeri ince iki laptop arasında o kadar aman aman fark olmuyor. 16" olup da cidden hafif ve ince olan sadece rog zephyrus 16 var o da uçuk fiytatlarda.

hocam hiç oyun oynamıcaksanız ben oled ekranlı bir model öneririm. ama ekran kartı olsun istiyorsanız dediğiniz gibi asus v16 doğru tercih. msi thin, loq essential almaktansa v16 tercih edilebilir.

taşınabilir oled ekranlı bu ve buna benzer modeller daha mantıklı bence:

özellik ve fiyat/performans olarak tabii ki daha kötü ama en azından 14" taşınabilir kasa ve en önemlisi oled ekran alıyoruz

diğer önerimde yine 2025 versiyon yeni kasa tuf a14 olur.

16" olduğu sürece bence biri kalın diğeri ince iki laptop arasında o kadar aman aman fark olmuyor. 16" olup da cidden hafif ve ince olan sadece rog zephyrus 16 var o da uçuk fiytatlarda.
Hocam aklımda şu cihaz vardı tam sipariş ederken fiyatın 3k arttırdılar bende almadım. Diğer konuya etiketliyorum bi bakar mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri