🔥İndirim 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Trendyol Plus Özel Fiyat Piyasa Düştü🔥

zamanında makermax satıcısından almıştım bende, ekran kartını riser ile kullanmaya başladıktan sonra ihtiyacım kalmadı, 65 liraya almıştım şuanki bu fiyat şuan hiçbir şey, en kötü kasa içi aksesuar niyetine kullanırsınız

Kargo ücreti sıkıntı. 1 TL'ye plus alsam sonra iptal edersem 1 ay boyunca plus ı kullanabilir miyim bilginiz var mı?
evet oluyor. ya da aldıktan sonra kart bilgini sil

Kargo ücreti sıkıntı. 1 TL'ye plus alsam sonra iptal edersem 1 ay boyunca plus ı kullanabilir miyim bilginiz var mı?
Ekstra ayrıcalıkları da var plusın. Onlardan da faydalanırsın.

beyaz kasa için bunların beyaz modelleri var mıdır

önerin varmı bende düşünüyorum ama pek bilgim yok
Elegoo neptune serisine bakabilirsin onlarda oto tabla kalibrasyonu falan var temiz sorunsuz bulursan işini görür.

Neptune 3 pro kullandım zamanında memnundum

Maliyeti 10 tl bile değil fiyat bak
Örneğin kahvenin maliyeti 20-30tl. 200-300tl ye satıyorlar.
Satıcı bu ürünleri basmak için yatırım yapıyor. Satacağı platformun kesintisi ve kargosu var. Bunun üstüne vergileri var. Ne olsun istiyorsun?

Örneğin kahvenin maliyeti 20-30tl. 200-300tl ye satıyorlar.
Satıcı bu ürünleri basmak için yatırım yapıyor. Satacağı platformun kesintisi ve kargosu var. Bunun üstüne vergileri var. Ne olsun istiyorsun?
Böyle sertçe konuştuğuna göre satıcı sensin galiba 😀😀 dostum bende 3d yazıcı kullanıyorum ama bu kadar fiyat çekmiyorum

Böyle sertçe konuştuğuna göre satıcı sensin galiba 😀😀 dostum bende 3d yazıcı kullanıyorum ama bu kadar fiyat çekmiyorum
pazar yerinde satmadıgın için böyle söyleyebiliyorsun, 150tl ye kadar olan ürünlerde kargo ücreti sabit kdv dahil 41tl. Pazar yeri komisyonu %10-20 arası, hizmet bedeli, üretim ve paketleme maliyeti. Yani 100TL ye sattıgı üründen satıcının eline kalan para 10-15tl anca oluyor. bende pazar yerinde bir satıcı olarak söylüyorum bunu.

maliyetini de hesaplayalım birlikte,

ürün bu: https://makerworld.com/tr/models/714784-gpu-support-nvidia-radeon?from=search#profileId-645449

23 gram filamet harcıyor, çok kaliteli bir filament kullanmadıgını sayıyorum ve kg 500tl den alıyor diyelim arkadaş. üretim maliyeti bahsettiğin gibi firelerle beraber 15TL olur.

41 Kargo
30 Üretim maliyeti (2 adet)
5 Paketleme
10 Pazar yeri hizmet bedeli
20 Pazar yeri komisyon

Burası olduğu gibi 106TL yaptı. Farkındaysan buraya daha ne şirketin sigortacı maliyeti, ne stopajı, ne geçici vergisi, ne reklam maliyeti hiç birini dahil etmedim. Ürünün fatura kestiği için kdv sini bile dahil etmiyorum hadi gider gösterdi orayı eşledi diyelim.

Yani düşündüğün gibi değil işin arka tarafı.

Son düzenleme:
Satıcı ben olsam bu fiyattan koymazdım. Hangi satıcı sensin? Satıyor musun böyle yerlerde ürünlerini? Merak ettim. İnceleyelim.

Geri