subdomainemre
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Ben hiç denk gelmedim marketlerde 100 liraya 1000 parça puzzler verdiklerine. Broşür de kovalayamam açıkçası burda oturduğum yerden geliyor hem.Arada bir 3 harfli marketlere 79 liraya geliyor 1000 parça puzzle. Bu fiyata da 1500 parça olanlardan geliyor. Şu an evde 3 tane 1000 2 tane 1500 parça var yapmaya üşeniyorum. Geçen sene 5 tane 1000 1 tane 3000 parça bitirdim bir süre sonra her yeri puzzle parçası olarak görmeye başladım
Piyasası hakkında hiçbir fikrim yok, 2 tane aldım teşekkürler.
Arkadaşlar Akakçe dahi en uygun 1000 paröa puzzleı 70 liradan listelemiş, onda da ek 70 lira kargo ücreti var. Dediğim gibi bu fiyatlara çocuk puzzleları var fiyat kelepir.alınır mı hacı uygun mu
alınır mı hacı uygun mu
eyw çekelim o zamanArkadaşlar Akakçe dahi en uygun 1000 paröa puzzleı 70 liradan listelemiş, onda da ek 70 lira kargo ücreti var. Dediğim gibi bu fiyatlara çocuk puzzleları var fiyat kelepir.
Alıntıyı görüntüle
öyle aman aman bi indirim yok bence ama görselleri hoşuna gittiyse neden olmasın bu arada fazla kalite beklemenizi önermeyeceğimeyw çekelim o zaman
Kalitesiz puzzle’larda fark aslında çok net: parçalar ince ve yumuşak kartondan yapılır, kutudan karton tozu çıkar, kesimler düzgün olmadığı için parçalar ya zor girer ya da boşluk bırakır, baskı bulanık ve soluk olur, renkler birbirine karışır ve ayırt etmek zorlaşır; parçalar birbirini iyi kilitlemediği için kaldırınca dağılır, köşeler çabuk ezilir ve bazen eksik parça bile çıkar. Kaliteli puzzle’da ise karton kalın ve serttir, kesimler nettir, parçalar “oturur”, renkler canlıdır ve yaparken uğraştırmaz, keyif verir.kalitesizlerde ne gibi farklar oluyor hocam
ben denk gelmedim hiç sanırım broşüre filan asıyorlar mı ve en son ne zaman gördünüzArada bir 3 harfli marketlere 79 liraya geliyor 1000 parça puzzle. Bu fiyata da 1500 parça olanlardan geliyor. Şu an evde 3 tane 1000 2 tane 1500 parça var yapmaya üşeniyorum. Geçen sene 5 tane 1000 1 tane 3000 parça bitirdim bir süre sonra her yeri puzzle parçası olarak görmeye başladım