Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
Benim kartta 2 hdmı 1 dp var. Dp yi 240h monitörüme takıcam bu monitöre hdmı yeter midp ile alabiliyorsunuz oc ile 150hz açmanız lazım
Benim kartta 2 hdmı 1 dp var. Dp yi 240h monitörüme takıcam bu monitöre hdmı yeter midp ile alabiliyorsunuz oc ile 150hz açmanız lazım
nasıl la kampanyaları ss atar mısın bi 150tl olanı gördüm ben sana özel mi acabaBonus kartta 450 TL bonus verdi 4550 ye geldi 3 taksitle beraber. Paylasana teşekkür ederim
o kampanya nerede bulamadımBonus kartta 450 TL bonus verdi 4550 ye geldi 3 taksitle beraber. Paylasana teşekkür ederim
bende arayıştayım bir ara koorui marka vardı kalmamış stoklarda2k 24" olsa alcam trde 3-4 tane monitör cıkıyor sadece onlarda 100hz ve 8000tlden başlıyor...
27" olup 2k olunca ppi değeri gene düşüyor ama bu fiyata iyi tabi
nasıl la kampanyaları ss atar mısın bi 150tl olanı gördüm ben sana özel mi acaba
Bana özel olabilir hocam. Ben sadece bana bu şekilde ödeme çıktı, farkına vardırdığı için arkadaşa teşekkür ettim.o kampanya nerede bulamadım
abartitopyada 24ü 3k idi buda fena değil tabi ama keske fiyat farkı daha az olsaydı
abart
Alma kardeşim Ben 2 aydır kullanıyorum ayağa hiç sağlam değil çok sallanıyor ve kasa olarak kalın bu paraları ezecek bir monitör değil plastiği falan böyle pazar poşetinden yapılmış gibiBen bunu alsammi PC topluyorum şuan işlemci ile ekran kartı kaldı
Sistem
Anakart gigabyte a520mk V2
PSU fsp 700+85
Ram Corsair vengacence pro RGB 8x2 3200mhz ram
İslemci R5 5600 Alicam 3 güne
Ekran kartında rx6700xt yada 6800xt düşünüyorum
Monitör Alınır mı? sizce
Önerirseniz çok sevinirim 2.el topluyorum pcyi sadece anakart sıfır kasa bide kasada zoko game in game cool
Tamamdır teşekkürlerAlınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alma kardeşim Ben 2 aydır kullanıyorum ayağa hiç sağlam değil çok sallanıyor ve kasa olarak kalın bu paraları ezecek bir monitör değil plastiği falan böyle pazar poşetinden yapılmış gibi
Olacak olan varsa Ankara'dayım doğru düzgün hiç kullanmadım 4500 liraya vereyim
4 bin bile etmez kalite 0