Rica ederim hayırlı olsunBonus kartta 450 TL bonus verdi 4550 ye geldi 3 taksitle beraber. Paylasana teşekkür ederim
KullanılırAna monitör olarak kullanılır mı? RX 9070 XT + 7500F sistemimle kullanacağım.
Alkollü bezle silmeyi denedin mi veya kolonya da olabilirMonitör teslim edildi az önce kontrolünü yaptım ölü piksel yok fakat sol üstü monitörün çizik acaba pislik mi diye bi isleyim dedim çıkmadı koruyucu bi jelatin falan da yok bulamadım üzdü valla yoksa hoşuma gitti baya monitör. Çok çıtır ışık sızmaları var ama ips monitör sonuçta
Denedim hocam zaten böyle tırnağa geliyor sanki bişeyle çizilmiş gibi. Değişim istesem kusurlu üründen uğraştırırlar mı acaba yoksa iade edip baştan mı alsamAlkollü bezle silmeyi denedin mi veya kolonya da olabilir
Monitör teslim edildi az önce kontrolünü yaptım ölü piksel yok fakat sol üstü monitörün çizik acaba pislik mi diye bi isleyim dedim çıkmadı koruyucu bi jelatin falan da yok bulamadım üzdü valla yoksa hoşuma gitti baya monitör. Çok çıtır ışık sızmaları var ama ips monitör sonuçta
Kutudan hangi kablolar çıkıyor? Versiyonları ne bilgi verebilir misiniz acabamonitör teslim edildi bir problem yok. Eski monitörüm curved ekran dı 60 hz köşelere doğru sanki karanlık ve geride kalıyormuş gibi hissettirdi.
150 hz i acaba display kablo ile alabilirmiyiz yoksa 2.1 hdmi mı lazım
Display kablosu çıktı ama versiyonla ilgili bir bilgi yokKutudan hangi kablolar çıkıyor? Versiyonları ne bilgi verebilir misiniz acaba
dp ile alabiliyorsunuz oc ile 150hz açmanız lazımmonitör teslim edildi bir problem yok. Eski monitörüm curved ekran dı 60 hz köşelere doğru sanki karanlık ve geride kalıyormuş gibi hissettirdi.
150 hz i acaba display kablo ile alabilirmiyiz yoksa 2.1 hdmi mı lazım