TRX_Yazilim
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
2. El fiyatları absürt pahalı ek olarak avantajı fiyatı değil taksit imkanı peşin fiyatına 9 taksit olması eğer render almayacaksanız 4k gayet yeterli yazılım tarafında da zorlayacak bir şey yok intel amd işlemcilerle karıştırmayınfiyat çok bana göre. 2.el pro almaya çalışın.
Yazılım içinde alınmaz fanı yok ve yazın sıkıntı çıkarır size
256 gb nedir yauvParaf ve QNB ye peşit fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor bu ram krizinde tasarım ve yazılım ile ilgilenenler için kaçmaz fırsat ayda 5200 tl ye geliyor ekonomiyi baz alırsak 6 ay sonra 5 bin tl nin çokta bir değeri kalmayacak
![]()
air versiyonunda fan yok. Edit yaparken çıktı alırken, yazılım yazarken ısınmadan dolayı sıkıntı çıkarır size. Yaz aylarında baya rahatsız eder.2. El fiyatları absürt pahalı ek olarak avantajı fiyatı değil taksit imkanı peşin fiyatına 9 taksit olması eğer render almayacaksanız 4k gayet yeterli yazılım tarafında da zorlayacak bir şey yok intel amd işlemcilerle karıştırmayın
Apple 'ın saçma sapan politikası 256 GB neye yetecekse256 gb nedir yauv
Hocam php webstorm da 50 GB lık bir proje açsak bu bilgisayar kendine gelemez 2 gün2. El fiyatları absürt pahalı ek olarak avantajı fiyatı değil taksit imkanı peşin fiyatına 9 taksit olması eğer render almayacaksanız 4k gayet yeterli yazılım tarafında da zorlayacak bir şey yok intel amd işlemcilerle karıştırmayın
Hocam webstormda nasıl 50 GB lik bir proje açabiliyorsunuz o kadar boyutta hangi proje var macbook air M1 işlemcili bilgisayarla arkadaşım 2 yıl geliştirmesi devam eden 300 civarı tablo olan projeyi sorunsuz açıyordu ,50 GB gibi bir proje söz konusu olamazHocam php webstorm da 50 GB lık bir proje açsak bu bilgisayar kendine gelemez 2 gün
Pro ile air modelinin arasındaki tek fark fan olması acaba harici bir soğutucu ile pro ile aynı performansa yaklaşabilirmiyizThermal throttling e girdirecek işler yapıyorsanız(uzun süreli render app build vs.) normal m4 performansı alamıyorsunuz 256gb ssd de biraz başa bela durum birde özellikle bu M işlemcilerde kaç GB ram alırsanız alın %80 inini sürekli kullanıyor 24 32 48 de alsanız rahatlamıyor yani(ramden kaynaklı 8gb hariç problem olacağını sanmıyorum)
Yaklaşamıyorsun ama performans artıyor soğutabilirsen airiHocam webstormda nasıl 50 GB lik bir proje açabiliyorsunuz o kadar boyutta hangi proje var macbook air M1 işlemcili bilgisayarla arkadaşım 2 yıl geliştirmesi devam eden 300 civarı tablo olan projeyi sorunsuz açıyordu ,50 GB gibi bir proje söz konusu olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro ile air modelinin arasındaki tek fark fan olması acaba harici bir soğutucu ile pro ile aynı performansa yaklaşabilirmiyiz
Uzun uzadıya açıklamayayım, öyle büyük projeler var hocam. Benim de kardeşim yazılımcı o da pro m2 kullanıyordu, özellikle 16 Ram özelleştirmesi yapıp almıştık (2023'te). O zamanlarda çalıştığı yerde 4 ülkeden ortak yönetilen büyük projede çalışıyordu. Zamanının son çıkan işlemcilerinden olmasına rağmen büyük projelerde zorlandığı oluyordu bilgisayarın üstelik pro model. Air modeller gündelik işler içindir benim fikrimce.Hocam webstormda nasıl 50 GB lik bir proje açabiliyorsunuz o kadar boyutta hangi proje var macbook air M1 işlemcili bilgisayarla arkadaşım 2 yıl geliştirmesi devam eden 300 civarı tablo olan projeyi sorunsuz açıyordu ,50 GB gibi bir proje söz konusu olamaz
Hocam hiç bir şekilde web projesinin 50 GB olma ihtimali yok, komple sitedeki upload edilen verileri de açmaya kalkıyorsanız o cihazdan değil açan kişi ile ilgili bir sorun , bir yazılım projesinin 50 gb olma ihtimali sadece ama sadece bir oyun geliştiriyorsa mümkün onun haricinde o boyutlar çok olası değilUzun uzadıya açıklamayayım, öyle büyük projeler var hocam. Benim de kardeşim yazılımcı o da pro m2 kullanıyordu, özellikle 16 Ram özelleştirmesi yapıp almıştık (2023'te). O zamanlarda çalıştığı yerde 4 ülkeden ortak yönetilen büyük projede çalışıyordu. Zamanının son çıkan işlemcilerinden olmasına rağmen büyük projelerde zorlandığı oluyordu bilgisayarın üstelik pro model. Air modeller gündelik işler içindir benim fikrimce.