bu durumdan ben de şikayetçim. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
Evet sesi yükseltip kısınca pc deki bardanda kısılıyor veya artıyor.abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
Bu normal degil mi void elite ve ss nova 5de de böyleydi.abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
Stok bulamıyorum nerde var bu ürün
Sadece Pembe var galiba stoklarda![]()
Mchose X9 Rose Red 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (Mc-X9-3) - idefix
Mchose X9 Rose Red 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (Mc-X9-3) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Kulaklık ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bende v9 pro var hocam bende öyle değil abim sendeki gibi olabilirmi dedi kulaklıkdan kısınca sadece kulaklıkdaki ses kısılmasını istiyorda bilemedim kiBu normal degil mi void elite ve ss nova 5de de böyleydi.
Yok sistemin sesini kısıyor olması gereken obende v9 pro var hocam bende öyle değil abim sendeki gibi olabilirmi dedi kulaklıkdan kısınca sadece kulaklıkdaki ses kısılmasını istiyorda bilemedim ki![]()
bende ayrı ayrı kısıyor yani kulaklık bağlı iken sadece kulaklığı kısıyor monıtörün dahili hoparlör ses seviyesini etkilemiyorabime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
gercek değil tabii ki gerceğini bu fiyattakı hiçbir kulaklık veremezKulaklık gerçek 7.1 mi yoksa sanal mı?