İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?

abime x9 aldık ve şu sorunu farkettik(rahatsız etti) kulaklıkdan sesi kısınca direkt pc daki ses barıda sesi kısılıyor veya artıyor bu sizde de oluyormu çözümü varmı?
bu durumdan ben de şikayetçim. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Evet sesi yükseltip kısınca pc deki bardanda kısılıyor veya artıyor.

Mchose x9 ve atk n9 arasındayım fikir verebilecek var mı

Bu normal degil mi void elite ve ss nova 5de de böyleydi.

Bu normal degil mi void elite ve ss nova 5de de böyleydi.
bende v9 pro var hocam bende öyle değil abim sendeki gibi olabilirmi dedi kulaklıkdan kısınca sadece kulaklıkdaki ses kısılmasını istiyorda bilemedim ki :D

bende v9 pro var hocam bende öyle değil abim sendeki gibi olabilirmi dedi kulaklıkdan kısınca sadece kulaklıkdaki ses kısılmasını istiyorda bilemedim ki :D
Yok sistemin sesini kısıyor olması gereken o

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
bende ayrı ayrı kısıyor yani kulaklık bağlı iken sadece kulaklığı kısıyor monıtörün dahili hoparlör ses seviyesini etkilemiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,626
Üyeler
188,135
Son üye
BeyinsizNeco
Geri