❌İndirim Bitti! (STOK GELDİ) Braun 7 Series BT7420 Islak-Kuru Traş Makinesi 😱 1.499₺ ( Hızlı Tükenir Dip Fiyat )

Bende braun cruzer2 diye bi makine var, çok çok eski, onu kullansam iş görür mü? Hiç nasıl kullanılır bilmiyom yağ falan mı eklemek gerekiyor vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözümün önünde attın yine de tıkladım tükenmiş
hocam fav at ürüne stok gelince haberin olur mail geliyor

Hocam işte o makineler 0 tarzı alıyor sakalı bıyığı. Traş makinesi bakım nasıl yapılırı youtubedan aratıp bir bakın,shortstan bakmayın ama garip garip taktikler var onda.
Peki onu her gün mü kullanmalıyım? Silindir başlığı olduğu için azıcık uzasa bile almıyordu galiba öyle bi olay vardı

Azıcık uzama olayını anlamadım hocam,bu makineler 0'a yakın sinekkaydı alıyor.
Diyelim ki 4-5 gün tıraş olmadım, sakalım biraz uzadı, o yüzden başlığı silindir olduğu için alamıyordu diye hatırladım da doğru mu? Bir de başlığını değiştirmek gerekiyor mu hiç?

Diyelim ki 4-5 gün tıraş olmadım, sakalım biraz uzadı, o yüzden başlığı silindir olduğu için alamıyordu diye hatırladım da doğru mu? Bir de başlığını değiştirmek gerekiyor mu hiç?
Hocam ben birkaç kez denedim, sağlı sollu yapınca alıyordu. Başlığı bulamazsınız herhalde.

İhtiyacım olan bir şeyi kaçırmak bu sefer üzdü... satmayı düşünen varsa almak isterim.

Yanlış Kategori
500 tl kar koyup satacağım ben bunu ya, sakal yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayı düşünen varsa gelsin satayım,formdan birine gidecekse daha az fiyata satarız.

alsat için alanlar pek umduğunu bulamazlar gibime geliyor:)

Geri