MeyveSever
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Ben de öyle tıraş olmak istiyorum, ne almalıyım?Hocam zaten sinekkaydı alıyorum,traş makinesini de bunun için almak saçma. Vücüt başlığı olsaydı belki iade etmezdim.
Ben de öyle tıraş olmak istiyorum, ne almalıyım?Hocam zaten sinekkaydı alıyorum,traş makinesini de bunun için almak saçma. Vücüt başlığı olsaydı belki iade etmezdim.
Bu makine 0 aliyomuTraş makineniz varsa bu extra bir şey vaadetmiyor bi cetveli var birde ayarlanabilir başlığı var traş makineniz yoksa bu fiyata kaliteli bir makine sıkıntısı yok
Ben düz jilet kullanıyorum. İçindeki bir başlığı 0'a yakın kesiyor ama.Ben de öyle tıraş olmak istiyorum, ne almalıyım?
Hızlı satar mıyız hocam?hayır kesinlikle şu an akakçede 2900 tl görünüyor ben 2300 altına satıyorum
Her gün mü tıraş oluyorsun? 0'a yakın kesiyor ne demek? Sürekli yeni jilet almak yerine makine almak daha mantıklı değil mi?Ben düz jilet kullanıyorum. İçindeki bir başlığı 0'a yakın kesiyor ama.
Haftada 1, mantıklı olabilir hocam daha uyguna gelebilir. Şu başlığı 0.5 mi ne kesiyor.Her gün mü tıraş oluyorsun? 0'a yakın kesiyor ne demek? Sürekli yeni jilet almak yerine makine almak daha mantıklı değil mi?
Bende braun cruzer2 diye bi makine var, çok çok eski, onu kullansam iş görür mü? Hiç nasıl kullanılır bilmiyom yağ falan mı eklemek gerekiyor vs.Haftada 1, mantıklı olabilir hocam daha uyguna gelebilir. Şu başlığı 0.5 mi ne kesiyor.
Gözümün önünde attın yine de tıkladım tükenmişBirde şöyle bir şey gelmiş yetişemeyenler buna da baksın bi ₺647
![]()
BRAUN Series 3 BT3411 Sakal Kesme Makinesi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BRAUN Series 3 BT3411 Sakal Kesme Makinesi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katılwww.mediamarkt.com.tr
15 güne falan ancaBen düz jilet kullanıyorum. İçindeki bir başlığı 0'a yakın kesiyor ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hızlı satar mıyız hocam?
ankaradamıısn hocamAlıp satmak isteyen varsa alabilirim
Hocam işte o makineler 0 tarzı alıyor sakalı bıyığı. Traş makinesi bakım nasıl yapılırı youtubedan aratıp bir bakın,shortstan bakmayın ama garip garip taktikler var onda.Bende braun cruzer2 diye bi makine var, çok çok eski, onu kullansam iş görür mü? Hiç nasıl kullanılır bilmiyom yağ falan mı eklemek gerekiyor vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözümün önünde attın yine de tıkladım tükenmiş