Kredi kartlarım patladı alıp satıyorum daha almam gelince buraya yazarım 10dk önce 1500e bidaha koydular ondan sonra görmedim fiyatı değiştirmişler daha gelir mi bilmiyorumAlicanmi daha hocam![]()
Nereden satacaksınız hocam?Kredi kartlarım patladı alıp satıyorum daha almam gelince buraya yazarım 10dk önce daha geldi daha gelmedi fiyatı değiştirmişler daha gelir mi bilmiyorum
sahibinden letgo eş dost akraba bende böyle biraz para çıkartıyorum öğrenci adamım ne yapayımNereden satacaksınız hocam?
Hocam acaba iade sebebiniz nedir, bende aldim. Merak ettimBende iade edeceğim. Stok +1 olur bu hafta.
Hocam zaten sinekkaydı alıyorum,traş makinesini de bunun için almak saçma. Vücüt başlığı olsaydı belki iade etmezdim.Hocam acaba iade sebebiniz nedir, bende aldim. Merak ettim
Traş makineniz varsa bu extra bir şey vaadetmiyor bi cetveli var birde ayarlanabilir başlığı var traş makineniz yoksa bu fiyata kaliteli bir makine sıkıntısı yokHocam acaba iade sebebiniz nedir, bende aldim. Merak ettim
Umarım aldığın fiyattan daha yükseğe satamazsın o zaman, parazitlik yapan zarar tiplemelerle uğraşıyoruz sonra.sahibinden letgo eş dost akraba bende böyle biraz para çıkartıyorum öğrenci adamım ne yapayım
hayır kesinlikle şu an akakçede 2900 tl görünüyor ben 2300 altına satıyorumUmarım aldığın fiyattan daha yükseğe satamazsın o zaman, parazitlik yapan zarar tiplemelerle uğraşıyoruz sonra.
İade veya outleti satmanın en hızlı yolu...Ürün hiç bu fiyatı görmedi %50 lik bir indirim mevcut ihtiyacı olan acele etsin hızlı tükenir.
![]()
BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katılwww.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bilinçsiz kafadan sallama yorum yapanlara bayılıyorum yaaa ..İade veya outleti satmanın en hızlı yolu...
Denediğiniz zaman yazın outletmi değil mi bizde görelim geçen hafta aldığım ürün sıfırdıürün geldi sıfır kapalı kutu.denemedim henüz