10-12K Arası Alınabilicek Koltuk

Tunatrnl

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
Selamlar, bir oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi 10-12arası tutmayı hedefliyorum zio markasına denk geldim tasarımları duruşu güzel duruyor bilgisi olan var mı veya önerebiliceğiniz başka bir marka da olur. Şimdiden teşekkürler.

Zionun bi modeli iyiydi aragon muydu adı
Post automatically merged:

O değilmiş

Selamlar, bir oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi 10-12arası tutmayı hedefliyorum zio markasına denk geldim tasarımları duruşu güzel duruyor bilgisi olan var mı veya önerebiliceğiniz başka bir marka da olur. Şimdiden teşekkürler.
hawk fab öneren vardı bana da çok hoş gelmişti görünüşü

Zionun bi modeli iyiydi aragon muydu adı
Post automatically merged:

O değilmiş
Aragorn modeli sanırım Warrior'un, Zio ile aynı çatı şirkete sahip. Ergonomik olarak iyi durmuyor.

10-12k fiyat skalasında genelde daha iyi iç iskelet ve 4D hareketli kolçaklar gibi detaylar oluyor. Bunlara ihtiyacım yok, daha uygun fiyata benzer modeller alırım diyorsan ortalama 8k bandında kapatırsın.

Yine de iki isteğine göre öneri vereyim:

10-12k arası:
- xDrive Anka ve 15'li Plus (Neden? - Kolay temizlenebilir ve ergonomik bir koltuk arıyorsan.)
- Hawk Fame (Neden? - Boyun 190cm üzeriyse.)
- Titanseat Throne (Neden? - Yüksek fiyat/performans, hangisi indirim koduyla çok daha uygun fiyata, 205 cm'e kadar boy desteği, daha iyi iç iskeletle uzun ömürlü yapı)

8K ve civarı:
- Özelleştirilmiş Zio
- xDrive Toryum
- Titanseat Beast (hangisi kodu ile 7900 TL civarı bir şey.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,519
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri