AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Renk değerlerini baktım, tüm değerler yoktu ama olanlar az buz aynıydı 24g2spu ile ama sanırım sendeki model farklıydı hocam. Ben reddettim bana 240'tan düşük hz sunsunlar ama asansör pivot olsun, monitör kolu alamam
yeni teklifi buraya da yazar mısın?

Size sunulacak olan teklifi mi beklesem onaylanan mı kararsız kaldım

Renk değerlerine baktım, tüm değerler yoktu ama olanlar az buz aynıydı 24g2spu ile ama sanırım sendeki model farklıydı hocam. Ben reddettim bana 240'tan düşük hz sunsunlar ama asansör pivot olsun, monitör kolu alamam
4 adet ürün onerisi bekledim hocam hiç birinde pivot yoktu kabul ettim artık 11ze modelini umarım istediğiniz pivot bir model denk gelir ama benim savaşım buraya kadarmış 🥲

4 adet ürün onerisi bekledim hocam hiç birinde pivot yoktu kabul ettim artık 11ze modelini umarım istediğiniz pivot bir model denk gelir ama benim savaşım buraya kadarmış 🥲
Hayırlı olsun diyelim hocam. Bana geçen salı önerdiler reddet dedim, daha ses seda yok. Herhalde benim mail atmam gerekecek

Selamlar, Amazon üzerinden 10 Ocak 2024 tarihinde Aoc 27G2SP/BK modelini satın almıştım. Bu panelin kronik sorunu bende yaşıyorum şuan, ekranın altında yatay bir şekilde tek çizgi var ve gün geçtikçe daha belirgin olmaya başladı muhtemelen çizgi sayısı artacak. Techpro şuan garanti kapsamında hangi cihazı/ları öneriyor, son durum hakkında bilgi verebilecek birileri var mıdır.

Selamlar, Amazon üzerinden 10 Ocak 2024 tarihinde Aoc 27G2SP/BK modelini satın almıştım. Bu panelin kronik sorunu bende yaşıyorum şuan, ekranın altında yatay bir şekilde tek çizgi var ve gün geçtikçe daha belirgin olmaya başladı muhtemelen çizgi sayısı artacak. Techpro şuan garanti kapsamında hangi cihazı/ları öneriyor, son durum hakkında bilgi verebilecek birileri var mıdır.
Bana yeni bir öneri yapılmadı yani hala varsa aynı modeldir

Hayırlı olsun diyelim hocam. Bana geçen salı önerdiler reddet dedim, daha ses seda yok. Herhalde benim mail atmam gerekecek
Stok durumuna göre süre uzayabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama siz yinede mail atın

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
evet hocam geldi uzun sürdüğü durumlarda mail atarak iletişime geçtim stok beklediklerini söylemişlerdi genelde
Tamamdır hocam teşekkür ederim, mail atıp atmamakta kararsız kaldım ben de. 1 aydan fazla oldu en kötü mail atıp önerdikleri modeli kabul edeceğiz gibi duruyor

Aynı ürünü kullanıyorum hocam. Aktif böyle bir sorun yaşamadım tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Bana bir anda "doa form verildi, monitör geri teslim edilecektir" diye sms geldi. Sizce problem olur mu? Satıcı itopya ve genelde doa formu alan müşteriler pek memnun kalmamış sanırım

Geri