7800x3d için Anakart önerisi istiyorum.

8k b850 çektim ben wifili neden bu kadar bütçe ayırdın anakarta merak ettim

İşlemciyi daha almadıysanız anakartı kısıp 9800X3D yapın.7800X3D için bu dehşet overkill bir anakart ayrıca fiyatına görede çöp bir anakart güya X870E ama daha post code debug ledi bile yok :D .Bu fazlasıyla yeterli her iki işlemciyede.

illa x870e alcaksanız bu daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kasım ayında inddirim ve kuponla beraber 12300 tl gibi bir fiyata aldım cok memnunum tek eksıgı hızlı bıos dugmesı yok rog serilerinde var onun harıcınde manyak bır kakrt ama 12-13 bandına bir kart al 17 18 anakkartt verilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla ben bu karta asık oldum dıyorsan ona bısy dıyemem 7800x3d ile kkullanıyorum memnunuyetım yüzde yüz istersen fotograf vs de atarım ama kesınlıkkle max 13 k ayır anakkarta

Sadece oyuncu adamsan x870e gibi bir anakarta ihtiyacın yok. Uygun fiyatlı ileriye dönük b850 anakartları değerlendirmen daha iyi olur. Fakat spesifik bir ihtiyaçtan alıyorsan ve tüm slotlara GEN5 SSD dolduracağım diyorsan ayrı.

Ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, karta ayrı bir sempatim yok uzun ömürlü geleceğe dönük olması için seçmiştim chatgpt yardımı ile ama neticesinde yapay zekadır deyip tekrar bir konu açıp danışmak istedim dediklerinizi bende çok mantıklı buluyorum işlemci olarak 9800x3d modeline çıkıp anakart bütçesinden biraz kısabilirim sistemim siyah sadece siyah bir anakart istiyorum chatgpt bu anakartın 7800x3d ve 9800x3d için biçilmiş kaftan olduğunu her yönden çok iyi olduğunu vurguladı ekran kartım 5060ti 16gb lık versiyonu 9800x3d ile 1080p de bir sorun yaşar mıyım peki bunu da ekstra belirteyim tekrardan teşekkür ederim alakanız için dostlar.

Ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, karta ayrı bir sempatim yok uzun ömürlü geleceğe dönük olması için seçmiştim chatgpt yardımı ile ama neticesinde yapay zekadır deyip tekrar bir konu açıp danışmak istedim dediklerinizi bende çok mantıklı buluyorum işlemci olarak 9800x3d modeline çıkıp anakart bütçesinden biraz kısabilirim sistemim siyah sadece siyah bir anakart istiyorum chatgpt bu anakartın 7800x3d ve 9800x3d için biçilmiş kaftan olduğunu her yönden çok iyi olduğunu vurguladı ekran kartım 5060ti 16gb lık versiyonu 9800x3d ile 1080p de bir sorun yaşar mıyım peki bunu da ekstra belirteyim tekrardan teşekkür ederim alakanız için dostlar.
Yapay zekaya sorarak pc toplanmaz.Total bütçeniz nedir?

Akşam gaming gecesinde b850 tomahawkı 11700e alıyorsun biraderim artan parayı da 9800x3d’e yatırıyorsun. Benim kardeşim colorful b650m v15 ile kullanıyor 9800x3dli 5080li sistemi bir şey olduğu yok.

reklam almıştır asustan yoksa yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir tanıdığım 4k da 5080 ile 98000x3d kullandı, 7800x3d ile aman bir fark yok demişti. en azından aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söylüyordu. eğer yeterli ise onuda almayın

1080p de fps oyununa oynuyorsaniz. Cs 2 de fps derdim olmasın diyorsanız gayet iyi bir sistem. Ama eğer hikaye oyunlarını 2k da oynayacam ben diyorsanız işlemciden kısıp daha iyi ekran kartına yönelmeniz gerekiyor. Bende 9800x3d 4060ti ikilisini sadece 1080p de cs2 gibi oyunlarda kullaniyorum hiçbir sorunu yok.
Kullandigim anakartta giriş seviye prime b650m phantom spirit ile de soğutuyorum. Curve optimizer -30 da calisiyor.

Valorant, LoL, Arc Raiders oynuyorum genelde ama şuan ağırlıklı Arc Raiders oynuyorum Ekran kartını önceden almıştım hali hazırda elimde mevcut o yüzden onu yükseltmem olanaksız şuan, artık gelecekte olabilir ondan dolayı işlemci, psu ve anakartı ileride upgrade yapabilirim diye seçmek istediğimden aslında Anakart da bu modele gitmiştim ama Reddit de MSI X870 Tomahawk çok öneriliyor bu kart hakkında bir bilginiz var mı peki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye
Yunus12..
Geri