Asqeb
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Bütçe
- 18000
Bu ürünü almayı düşünüyorum, bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim olumlu yada olumsuz yanları hakkında şimdiden teşekkürler.
Yapay zekaya sorarak pc toplanmaz.Total bütçeniz nedir?Ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, karta ayrı bir sempatim yok uzun ömürlü geleceğe dönük olması için seçmiştim chatgpt yardımı ile ama neticesinde yapay zekadır deyip tekrar bir konu açıp danışmak istedim dediklerinizi bende çok mantıklı buluyorum işlemci olarak 9800x3d modeline çıkıp anakart bütçesinden biraz kısabilirim sistemim siyah sadece siyah bir anakart istiyorum chatgpt bu anakartın 7800x3d ve 9800x3d için biçilmiş kaftan olduğunu her yönden çok iyi olduğunu vurguladı ekran kartım 5060ti 16gb lık versiyonu 9800x3d ile 1080p de bir sorun yaşar mıyım peki bunu da ekstra belirteyim tekrardan teşekkür ederim alakanız için dostlar.
reklam almıştır asustan yoksa yapmazAyrı ayrı teşekkür ederim hepinize, karta ayrı bir sempatim yok uzun ömürlü geleceğe dönük olması için seçmiştim chatgpt yardımı ile ama neticesinde yapay zekadır deyip tekrar bir konu açıp danışmak istedim dediklerinizi bende çok mantıklı buluyorum işlemci olarak 9800x3d modeline çıkıp anakart bütçesinden biraz kısabilirim sistemim siyah sadece siyah bir anakart istiyorum chatgpt bu anakartın 7800x3d ve 9800x3d için biçilmiş kaftan olduğunu her yönden çok iyi olduğunu vurguladı ekran kartım 5060ti 16gb lık versiyonu 9800x3d ile 1080p de bir sorun yaşar mıyım peki bunu da ekstra belirteyim tekrardan teşekkür ederim alakanız için dostlar.