Hocam, ssd ve ramleri şuan sıfır almanızı önermem. Aynısını, birkaç ay önce 2k'ya aldım. Ikinci elde pahalandı ama nispeten daha alınası durumda..Ben bunu buldum 6600tlye daha iyisi varmi bilmiyorum ama suan bunu acam gibi baska onerisi olan varsa onerilere acigim uzun omurlu olabilirse iyi olur
2. el alsanız daha iyi hocamBen bunu buldum 6600tlye daha iyisi varmi bilmiyorum ama suan bunu acam gibi baska onerisi olan varsa onerilere acigim uzun omurlu olabilirse iyi olur
Mesela bende 500 GB var WDin 3-4 aylık 1000-2000 arası falan satarım şuan ssdlerin piyasasıni tam bilmemekle birlikte o yüzden 2. el iyidir ramde ise kesinlikle 2. el2. el alsanız daha iyi hocam
Örnek..Hocam, ssd ve ramleri şuan sıfır almanızı önermem. Aynısını, birkaç ay önce 2k'ya aldım. Ikinci elde pahalandı ama nispeten daha alınası durumda..
Sağlam ürün olduğundan emin olup ikinci el alın derim.. 2tb olanlar, 1tb'ye göre daha fiyat avantajlı olabiliyor..
Şaka gibi fiyat, SSD lerin arttığını bilmiyordum RAM gibi, iyi ki vatandan 2 ay önce 1tb gen4 almışım , sakın bu fiyatlara almayın 2. El kovalayınBen bunu buldum 6600tlye daha iyisi varmi bilmiyorum ama suan bunu acam gibi baska onerisi olan varsa onerilere acigim uzun omurlu olabilirse iyi olur